'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Έλεος! Πήγαν να κάψουν θέατρο λόγω… ΠΑΟΚ!!!

Περίπου 50 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ στο θέατρο «Κάρολος Κουν« πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» και κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους! 

«Ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού» δήλωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου….

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Τουλάχιστον για την Ελλάδα του 2011, καθώς μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα. Το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 50 άτομα έκαναν… ντου στο θέατρο «Κάρολος Κουν» που θα φιλοξενούσε την πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» με πρωταγωνίστρια την Μυρτώ Αλικάκη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πέταξαν μολότοφ, φώναζαν υβριστικά συνθήματα ενώ έσπασαν τις κεντρικές πόρτες και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές. Από την οργή τους δεν την γλίτωσε ούτε μέρος του σκηνικού! Από την επίθεση και μετά βρίσκεται στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία ελέγχει την περιοχή.

«Εδώ είναι λιμάνι»

Από κει και πέρα, η κ. Αποστολοπούλου που είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου μιλώντας στον NovaSport Fm, είπε: «Τα άτομα δεν είχαν διακριτικά επάνω τους, αλλά ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Έσπαγαν τα πάντα και φώναζαν… ‘’εδώ είναι Πειραιάς. Εδώ είναι λιμάνι».


gazzetta.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου