'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Τα έψαλε ο Ερντογάν στους "καλοβολεμένους" Τουρκοκύπριους

Άστραψε και βρόντηξε ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τους Τουρκοκυπρίους στα κατεχόμενα που τόλμησαν να διαδηλώσουν φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τουρκίας .
Ο Ερντογάν επέκρινε και την τουρκοκυπριακή ηγεσία ζητώντας να πάρει θέση.


Μιλώντας σε τούρκους δημοσιογράφους κατά την τελευταία μέρα των επαφών του στο Κιργιστάν, ο Ερντογάν είπε “τις τελευταίες μέρες υπάρχουν στη Βόρεια Κύπρο προβοκατόρικες δραστηριότητες. Τις κάνουν μαζί με το Νότο. Η τελευταία έγινε στις 28 Φεβρουαρίου. Μας λένε να φύγουμε. Η διοίκηση είναι απαθής. Από τον πρόεδρο μέχρι τον πρωθυπουργό, η διοίκηση πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση”.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο Ερντογάν είπε επίσης τα εξής:


“Δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα. Ο πιο κακοπληρωμένος υπάλληλός τους παίρνει περίπου 10 χιλιάδες λίρες (5.000 ευρώ). Ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού μου γραφείου παίρνει 5 χιλιάδες λίρες... Ο κύριος παίρνει 10 χιλιάδες και μετά δίχως να ντραπεί κάνει αυτές τις κινητοποιήσεις. Και μάλιστα παίρνουν 13 μισθούς το χρόνο. Λένε να φύγει η Τουρκία. Ποιος είσαι ρε φίλε; Έχω νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες εγώ εκεί... Έχω στρατηγικό ενδιαφέρον. Όποιο είναι το στρατηγικό ενδιαφέρον της Ελλάδας στην Κύπρο, το ίδιο έχει και η Τουρκία. Έχει νόημα το γεγονός ότι αυτοί που θρέφονται από τη χώρα μας καταφεύγουν στο δρόμο αυτό. Εμείς τους στηρίζουμε. Δεν θα έπρεπε να έχει αυτό ένα αντίκρυσμα;΄”


Ο τούρκος πρωθυπουργός αναφερόμενος στην τουρκοκυπριακή ηγεσία είπε ότι “είναι απαράδεκτο να προετοιμάζεται έδαφος για κινητοποιήσεις εναντίον της Τουρκίας” και πρόσθεσε: “Τώρα ζητάει ραντεβού. Θα τον καλέσω να μιλήσουμε και θα τον ρωτήσω”.cosmo.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου