'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αν ο Γέρος έβλεπε ΣΚΑΪ…

Η σημερινή επέτειος του θανάτου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, είναι σίγουρα διαφορετική από κάθε προηγούμενη. Παρόλο που πέρασαν… αιώνες, από την 4η Φεβρουαρίου 1843, τότε που ο Γέρος του Μωριά άφηνε την τελευταία του πνοή. 

Από… αποπληξία, επιστρέφοντας ένα βράδυ από γλέντι στα βασιλικά ανάκτορα.
Φανταστείτε δηλαδή, τι… αποπληξία θα βίωνε ο αρχιστράτηγος του Αγώνα, αν ένα βράδυ σαν και αυτά που ζούμε εμείς, έφτανε σπίτι του, καθόταν μπροστά από την τηλεόραση και έβλεπε το "1821". Τη σειρά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει με… ενδιαφέρουσα οπτική, τις οδύνες για τη ... "Γέννηση ενός έθνους".
Και μάλιστα, μερικές ημέρες μετά από μια δημόσια συζήτηση που άνοιξε, σχετικά με τον… ανδρισμό του. Ποιος ξέρει, μπορεί και ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης να… έβλεπε τη ζωή του αλλιώς, αν παρακολουθούσε τη σύγχρονη ελληνική "εκπαιδευτική" τηλεόραση, και να προωθούσε τηΝ …συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, αντί να μάχεται με τον Ιμπραήμ και τους λοιπούς προγόνους του Μουμπάρακ, για να μην πέσει η Πελοπόννησος και καταρρεύσει η Επανάσταση.
Η Ελλάδα την οποία απελευθέρωσε ο Κολοκοτρώνης άλλωστε, τον έβαλε φυλακή, τον καταδίκασε σε θάνατο, τον πλήγωσε, και τελικά τον οδήγησε στην… αποπληξία. Λογικό δεν είναι, στις μέρες μας, να του προσάπτει ..."ιδιαιτερότητες";


ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
http://gianniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου