'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΓΙΟ: Πλούσιος μεν.... χωρίς προσόντα δε..!!

Κ

αι ποιος δεν θυμάται την υπόθεση μήνυσης που υπέβαλε νεαρή σύζυγος στον άνδρα της κατηγορώντας τον για πρόβλημα στη στύση, που προσφάτως αποκάλυψε ο «Κόσμος». 

Από την ημέρα εκείνη όλη η τοπική κοινωνία του Αιγίου συζητάει το θέμα, αφού το ζευγάρι διαμένει στην περιοχή. 

Όμως εκτός του ότι οι συζητήσεις έδωσαν και πήραν, βγήκαν κι άλλες πολλές λεπτομέρειες στην επιφάνεια. Λεπτομέρειες που αφορούν το παρασκήνιο της περίπτωσης, έτσι τουλάχιστον όπως το παρουσιάζουν άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού. 

Κι αυτό γιατί λέγεται έντονα ότι αυτό που είχε κεντρίσει εξ αρχής το ενδιαφέρον της συζύγου στο συγκεκριμένο άνδρα, ήταν κατά κύριο λόγο η πολύ καλή οικονομική επιφάνεια που έχει ο ίδιος και η οικογένειά του! 

Ακούγεται έντονα δηλαδή ότι η νεαρή δημιούργησε σχέση μαζί του γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος διαθέτει αρκετά «χοντρό» πορτοφόλι και ότι προχώρησε σε γάμο προκειμένου να εξασφαλίσει την άνετη οικονομικά ζωή. Στο μεσοδιάστημα, όμως, δεν έμενε ικανοποιημένη από τη συνύπαρξή της μαζί του στη σχέση κι έτσι άρχισε να απομακρύνεται απ' αυτόν.


Όμως προτού φθάσει στο σημείο να εξωθήσει τα πράγματα στα άκρα και να οδηγήσει την κατάσταση στο διαζύγιο, έκανε υπομονή μέχρι να... περάσουν ορισμένα περιουσιακά στοιχεία στα δικά της χέρια! Έκαναν αγορές οι οποίοι εφόσον έγιναν στη διάρκεια του γάμου ανήκαν κατά το ήμισυ στην ίδια, ενώ αρκετά από τα ακίνητα που διαθέτει ο σύζυγος τα είχε γράψει στη γυναίκα του. 

Κατά τα άτομα που ανήκουν στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, μόλις για τη σύζυγο ήταν η κατάλληλη πια στιγμή, αποφάσισε να του ζητήσει διαζύγιο. Εκείνος δεν δεχόταν αλλά η ίδια επέμενε. Το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται και ο σύζυγος να... κλείνεται στον εαυτό του. 

Του έκανε μήνυση για τη... στύση!
Αφού συμπληρώθηκαν κάτι μήνες από αυτήν την ιστορία, η σύζυγος πήγε στο τμήμα για να υποβάλει μήνυση εναντίον του υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος αντιμετώπιζε πρόβλημα στύσης και πως γι' αυτόν το λόγο δεν την ικανοποιούσε. Μάλιστα πήρε μαζί της και τον πατέρα της, ο οποίος, όπως έγραψε ο «Κόσμος» στο προηγούμενο ρεπορτάζ, επέμενε ενώπιον του αστυνομικού που είχε μείνει άναυδος ζητώντας την τιμωρία του γαμπρού του. 


Και όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να το προσεγγίσει ανθρώπινα το θέμα, ο πεθερός του ζήτησε να καλέσει το γαμπρό του για να τον... επιπλήξει! Φαίνεται, όμως, ότι... ήξερε τι έκανε η σύζυγος. Διότι μήνυση για πρόβλημα στύσης αποτελεί βασική αιτία για έκδοση... άμεσου διαζυγίου, όπως υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι! 

http://dete.gr/

1 σχόλιο: