'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Στον εργασιακό μεσαίωνα από σήμερα η Ελλάδα.!

Ξημέρωσε η ΜΑΥΡΗ Πέμπτη για την Ελλάδα.!

Από αύριο τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Η Ελλάδα αλλάζει και βυθίζεται σε εργασιακό μεσαίωνα, τέτοιον που μόνο εκείνοι που έζησαν στην Κατοχή ίσως να είχαν βιώσει. Θα τρίζουν τα κόκαλα δεκάδων αγωνιστών που πάσχισαν τον 20ό αιώνα για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και γηρατειά ευπρέπειας. Κι έρχεται τον 21ο αιώνα, τον αιώνα της τεχνολογίας και της κατανάλωσης, μία κυβέρνηση, που θεωρεί ότι έχει τη λαϊκή εντολή, να τα ανατρέψει όλα. Και την ίδια στιγμή να διατρανώνει ότι είναι ευθύνη όλων μας το νέο ασφαλιστικό.
Είναι ευθύνη όλων μας, τα παιδιά, που σήμερα χρειάζονται τουλάχιστον έξι χρόνια σπουδών για να μπουν με κάποιο ευπρεπές εφόδιο στον εργασιακό στίβο κι εφόσον τελικά σταθούν τυχερά και βρουν τη θεσούλα των 600 ευρώ, να βγουν κάποτε και στη σύνταξη, και όχι στα εβδομήντα. Διότι τότε με το εργασιακό Νταχάου που θα έχουν νιώσει στο πετσί τους, το προσδόκιμο ζωής στη χώρα θα έχει πέσει πολύ.
Αυτή η "κυβέρνηση" στερεί από τα σημερινά παιδιά και από αυτά που θα γεννηθούν αύριο αυτό το δικαίωμα. Το δικαίωμα στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και το δικαίωμα της ξεκούρασης μετά από μία ζωή ιδρώτα για τον επιούσιο. Και να ’ταν μόνο τα παιδιά...
Ό,τι και να ψελίζουν κυβερνητικοί παράγοντες, ό,τι και να διαλαλούν κυβερνητικοί κήνσορες, από κανέναν Ελληνα πολίτη δεν έχει ξεφύγει το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει τα μαύρα.
Οτι θεωρούν σύντομα πως θα ’ρθουν τα φάσκελα από τους εργαζομένους...

ΠΗΓΗ: http://gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου