'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Προς Γιαννιώτες ...οικολογούντες, γενικώς.!

Φαίνεται πως ο λαϊκισμός, η υποκρισία και η δήθεν υπερβολική "ευαισθησία" των γενικώς... οικολογούντων και δη των εν Ιωαννίνοις... παροικούντων εν προκειμένω, όχι απλά περισσεύει, αλλά ξεπέρασε και κάθε ανεκτό όριο.
Ευτυχώς που στην πόλη των Ιωαννίνων υπάρχουν - ακόμη - άτομα με όντως αυξημένη οικολογική συνείδηση και όχι... οικολογούντες κατά περίπτωση και κατά το δοκούν.
Εις εξ αυτών, και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου Αρχιτέκτων - Μηχανικός κ. Σπύρος Πανταζής (δεξιά φωτο) που οι περιστάσεις το φέρνουν ενίοτε, να υποκαθιστά και τους... "οικολόγους".
Ελπίζουμε στην κατανόησή του για την δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων, καθόσον δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά ή να τα αποκρύψουμε, εφόσον αυτά περιήλθαν σε γνώση μας και είναι απολύτως διασταυρωμένα.
Με κατεπείγον σήμα - τηλεγράφημά του λοιπόν, που φέρει αριθ. πρωτ. 1796 και ημερομηνία 8 Ιουλίου 2010 προς το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων και το οποίο κοινοποιεί τόσο στο Τμήμα Πολεοδομίας του Δήμου Ιωαννιτών, όσο και στον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδος Ιωαννίνων, ο εν λόγω διευθυντής, καταφέρεται κατά του συγκεκριμένου φορέα καταγγέλοντάς τον για πρωτοφανείς ατασθαλίες και λοιπέςε παραβάσεις του Γ.Ο.Κ.
Το πλήρες περιεχόμενο του σήματος - τηλεγράφηματός του, έχει ως εξής:
.
"Παρακαλούμε να διακόψετε, σύμφωνα με το Ν. 3028/02, άρθρο 73, παρ. 148, κάθε εργασία που εκτελείται απ΄ τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Ιωαννίνων στην παραλίμνια περιοχή Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο οικόπεδο που βρίσκεται μέσα στη λίμνη και δη στη συμβολή της λεωφόρου Βογιάννου με εκείνη της Ακτής Μιαούλη και το οποίο παραχωρήθηκε απ΄ την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου καθότι η περιοχή προστατεύεται (Υ.Α. Φ30/4425/212/75/4-3-1977, ΦΕΚ 266/Β//21-3-1977 και Υ.Α. ΔΙΛΑΠ/Γ/ 1472/62023/15-9-81, ΦΕΚ 660/τβ/19-10-81) απ΄ το υπουργείο Πολιτισμού.
Οι εργασίες που εκτελούνται ή εκτελέσθηκαν είναι αυθαίρετες και παράνομες γιατί δεν προηγήθηκε η κατά νόμον έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού.
Επίσης να προβείτε στην ανάκληση της οικοδομικής άδειας, αν υπάρχει, ως παρανόμως χορηγηθείσα και να παραπεμφθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη για τον καταλογισμό ευθυνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3028/02, άρθρο 10, παρ. 1,3,6.
Παρακαλούμε επίσης να αποστείλετε στην υπηρεσία μας τα σχετικά έγγραφα των ενεργειών σας."

ΠΗΓΗ: http://gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου