'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Έρχονται θύελλες και στο εσωτερικό της Εκκλησίας...

Η Χώρα μας δεν έχει αντιμετωπίσει, ποτέ άλλοτε, προοπτικές τόσο απειλητικές και καταστροφικές όπως σήμερα.

Η καταστροφική, ωστόσο, επέλαση της Νέας Τάξης προκαλεί και ισχυρές αντιστάσεις, δημιουργεί ισχυρά κοινωνικά «αντισώματα» στη νεοταξική μόλυνση.


Μπορεί η «μόλυνση» να μην έχει αφήσει κανένα κοινωνικό τομέα άθιχτο, αυτό, όμως δημιουργεί και συσπειρώνει ισχυρές δυνάμεις που πολεμούν τη μόλυνση και την υποταγή: Αυτό είναι ιστορικός νόμος και το βάθρο της αισιοδοξίας…

Η Εκκλησία δεν έχει μείνει έξω από αυτόν τον διαλεκτικό τυφώνα: Της διάβρωσης, αλλά και της Αντίστασης στη διάβρωση και την υποταγή.

Η ηγετική γραφειοκρατία της Εκκλησίας έχει διαβρωθεί και ενσωματωθεί στα εξουσιαστικά κελεύσματα της Νέας Τάξης.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, τα πάντα κατεδαφίζονται, η Ελλάδα ισοπεδώνεται, ο λαός της ποδοπατείται βάναυσα και το εκκλησιαστικό ιερατείο σφυρίζει κλέφτικα.

Δεν μιλάει για ΤΙΠΟΤΑ.

Και το χειρότερο: Ευλογεί πολλά από τα διατάγματα της κατοχικής κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.


Ωστόσο, όσο, το γραφειοκρατικό εκκλησιαστικό ιερατείο σιωπά ή ευλογεί την επέλαση της Νέας Τάξης, ΤΟΣΟ και πιο ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ δημιουργείται η ΑΝΑΓΚΗ της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ από το ίδιο το σώμα του Ορθόδοξου κλήρου.

Διαμορφώνονται, έτσι, στο εσωτερικό του Ορθόδοξου σώματος ισχυρές δυνάμεις και προβάλλουν πολλές θαρραλέες φωνές που ζητούν να πάρει θέση η Εκκλησία πάνω στα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας και στους μεγάλους κινδύνους που απειλούν την κοινωνία, συνακόλουθα και την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Μεγάλα αποθέματα εκρηκτικών υλών συσσωρεύονται και συμπιέζονται και στο εσωτερικό της Εκκλησίας.

Θύελλες θα ξεσπάσουν και εδώ…

Μπροστά σε αυτές τις θύελλες δεν έχει κανείς την πολυτέλεια της ουδετερότητας, ακριβώς γιατί δεν μπορεί να είσαι ουδέτερος στις απειλές της καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας.

Μπροστά στο ιστορικό δράμα της εποχής μας όλοι πρέπει να πάρουν καθαρή θέση. Οι λεκτικές υπεκφυγές και ευτελείς κουτοπονηριές δεν βοηθάνε κανένα…

Το ηλεκτρικό φακέλωμα είχε ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα τον κόσμο της Εκκλησίας και αποτελεί μία από τις αιχμές εναντίον της Νέας Τάξης.

Η «Κάρτα του Πολίτη» αποτελεί το τελικό «απόσταγμα» του ηλεκτρονικού φακελώματος.

Πάνω σε αυτό το μακάβριο «εργαλείο» των δημίων του πλανήτη, ο πατέρας Σαράντος «κυκλοφόρησε» ένα κείμενο, «Μανιφέστο», συλλογικής έρευνας και επεξεργασίας…


Διαβάστε το κείμενο εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_2223.html


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://resaltomag.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Εδώ συμπροσεύχονται με Παπικούς,Προτεστάντες και αλλόδοξους,εισέρχονται σε Συναγωγές,συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Συμβούλιο "Εκκλησιών",πράγματα που απαγορεύονται δια καθαιρέσεως,αφορισμού..Για τα οικονομικά θα μιλούσαν; Είναι δεμένοι στο άρμα της Νέας Τάξης και στη Θρησκεία που θέλει να ενώσει όλες τις θρησκείες σε μία! Το μόνο που τους ενδιαφέρει,είναι πώς θα εξοντώσουν ηθικά,αλλά και σωματικά,τους αγωνιστές Εσφιγμενίτες και ζηλωτές ιερομονάχους του Αγ.Όρους,οι οποίοι κάνουν αυτό που τους επιτρέπει ο Ιερός Κανόνας: ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή