'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Νόμος στην Πολωνία: ευνουχισμός σε παιδεραστές και βιαστές.

Νόμος που προβλέπει τον υποχρεωτικό χημικό ευνουχισμό σε παιδεραστές που έχουν καταδικαστεί για βιασμό ή αιμομιξία, τέθηκε σήμερα σε ισχύ στην Πολωνία.

Ο σχετικός νόμος είχε εγκριθεί από το πολωνικό κοινοβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με το νέο νόμο, όποιος έχει καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών ή βίασε μέλη της οικογένειάς του, θα υποβάλλεται, από σήμερα, σε αναγκαστική ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία για τη μείωση της σεξουαλικής του ορμής καθώς θα εκτίει το υπόλοιπο της φυλάκισής του.

Η ‘θεραπεία’ θα είναι ενέσιμη και θα εξουδετερώσει τη λειτουργία των όρχεων, ώστε το άτομο να καταστεί ανίκανο σεξουαλικά. Επιπρόσθετα με το νέο νόμο η καταδίκη για βιασμό ανηλίκων από τρία χρόνια αυξήθηκε στα δεκαπέντε. Ο νόμος προβλέπει ποινές φυλάκισης έως και τριών ετών για όσους έχουν καταδικαστεί για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κάτω...

των 15 ετών στο Διαδίκτυο.
Για την ψήφιση του νέου νόμου ο πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τούσκ, έθεσε το αμφιλεγόμενο ζήτημα του χημικού ευνουχισμού σε καταδικασθέντα για παιδεραστία, ενός 45χρονου, που κατηγορήθηκε για συνεχή βιασμό και απομόνωση της κόρης της 21χρονης κόρης του επί πέντε χρόνια.
Η νεαρή πολωνή έμεινε δύο φορές έγκυος και τα δύο παιδιά της, ήταν αποτέλεσμα του βιασμού από τον πατέρα της.
Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
Από το Σκεφτόμαστε Ελληνικά
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://epirus-ellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου