'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ήθελε τον αδερφό του νεκρό!!!

Παγίδα θανάτου είχε στήσει στον αδερφό του ένας 29χρονος, ο οποίος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την κουνιάδα του. Έδωσε χρήματα σε έναν 34χρονο για να τον εκτελέσει, ωστόσο ο τελευταίος λύγισε και τα είπε όλα στην αστυνομία

Στη σύλληψη ενός 34χρονου, ενός 29χρονου και μιας 29χρονης, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση "συμβολαίου θανάτου" προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ο 34χρονος ο οποίος αποκάλυψει ότι είχε δεχθεί 2000 ευρώ προκειμένου να σκοτώσει έναν 35χρονο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, τα χρήματα του τα είχε δώσει ο 29χρονος αδερφός του υποψήφιου θύματος, ο οποίος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα του αδερφού του.

Ο 34χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι πήρε τα χρήματα όχι για να προχωρήσει στην εκτέλεση, αλλά για να την αποτρέψει, καθώς γνώριζε ότι υπήρχαν άλλοι που δεν θα είχαν ενδοιασμούς.

Μετά την κατάθεσή του, η αστυνομία συνέλαβε τον ίδιο, τον 29χρονο εντολέα και τη σύζυγο του αδερφού του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Λαμίας.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου