'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

παιδόφιλοι, διαδίκτυο, ασύρματο internet

Παιδόφιλοι διαδίκτυο ασύρματο internet ,για πολλούς το διαδίκτυο είναι είναι εργαλείο δουλειάς ,για άλλους διασκέδαση και για κάποιους άλλους μια οθόνη στην οποια κρίβονται πίσω από αυτή και κάνουν ότι κομπίνα δεν μπορείς να φανταστείς ,είτε οικονομική απάτη είτε πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ,όμως δυστυχώς υπάρχει και κάτι χειρότερο από όλα αυτά ,η παιδική πορνογραφία και η παιδική παιδοφιλία ,παιδάκια εν αγνοια τους πέφτουν θύματα διαφορων ανθρώπων ,που μονο άνθρωποι δεν θα έπρεπε να λέγονται για να ικανοποιούσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους ! Άνθρωποι ψυχικά άρρωστοι που αντί να είναι κλεισμένοι σε ένα ψυχιατρείο είναι ελεύθεροι και κάνουν ότι κάνουν !
Όμως υπάρχει και κάτι άλλο που ίσος να μη το έχει σκεφτεί κανεις από όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο ! Το ασύρματο internet ,που οποιος ξέρει μπορεί να προστατευτεί ,αυτός όμως που δε ξέρει και πίστεψε με είναι παρα πολλοί αυτοί ,και έχει ασύρματη σύνδεση ,κάλλιστα κάποιος έξω από το σπίτι του με ένα laptop μπορεί να συνδεθεί στη σύνδεση τη δικια σου και να κάνει ότι δεν κανεις εσύ ! Είτε απάτη είτε παιδοφιλία είτε παιδική πορνογραφία ! Ξέρετε πολύ καλά ότι ο καθένας μας αφήνει το στιγμα του και η σύνδεση του είναι μια και μοναδική για τον καθένα μας ! Λοιπόν κάποιος που δε ξέρει να προστατευτεί ,μπορει να χρησιμοποίηση την ασύρματη σύνδεση του κάποιος άλλος ,ακόμα και από το διπλανό διαμέρισμα και να κάνει αξιόποινες πράξεις ! Εσένα θα βρούν και εσένα θα βγάλουν στη φορα μπορεί ακόμα και πριν ψάξουν τον υπολογιστή σου ! Ειλικρινά τρέμω σε αυτή την ιδέα ,γιατί ότι χειρότερο σε αυτή τη ζωή είναι να διαβάλουν εσένα και να φταίει κάποιος άλλος ! Και αυτό γιατί εδώ στην ελλάδα οι απάτες η παιδική πορνογραφία και η παιδοφιλία πάντα στης ειδήσεις μπαίνουν με φανφάρες και με μέγαλα γράμματα ,και οι διαψεύσεις όταν αποδεικτή ότι έχεις δίκιο πάντα περνάνε στα ψιλά γράμματα ! Τους ξέρετε τώρα τους δημοσιογράφους και τα κανάλια ! Τι να το κάνει κάποιος εάν αποδειχθεί λοιπόν ότι έχει δίκιο όταν πριν από
αυτό τον έχουν διαβάλει και το έχει μάθει όλη η ελλάδα ,ενώ στη διάψευση άντε να το μάθουν 100 άτομα !

Για αυτό όταν δεν ξέρετε να βάλετε κωδικούς στη ασύρματη σύνδεση σας ζητήστε βοήθεια από τον πάροχο σας ,και το κυριότερο όταν δεν είστε στο internet να βγάζετε το montem από την πρίζα !

Συνοπτικά :

10 βήματα ασφάλισης του WiFi δικτύου μας

1.αλλαγή του username και password του router
2.απενεργοποίηση της ad-hoc δυνατότητας (p2p μεταξύ wireless clients)
3.απενεργοποίηση του SSID Broadcast
4.Χρήση MAC access control
5.χρήση WPA/WPA2 κρυπτογράφησης
6.τακτικός έλεγχος για άγνωστα συνδεδεμένα μηχανήματα
7.χρήση firewall
8.προστασία με password του υπολογιστή και των αρχείων
9.διαχωρισμός ασύρματου δικτύου
10.κλείσιμο WiFi εξοπλισμού όταν δεν χρειάζεται

ΠΗΓΗ: http://aerologos.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου