'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Κτηνωδία σε βάρος 17χρονης.

Με δημόσια διαπόμπευση, ξυλοδαρμό και λιθοβολισμό τιμωρήθηκε μια νεαρή κοπέλα στην Ινδία, επειδή ερωτεύθηκε άνδρα από γειτονικό χωριό και όχι από το δικό της


Την έγδυσαν, την λιθοβόλησαν, την έβρισαν και στο τέλος την ξυλοκόπησαν άνανδροι νεαροί  γιατί τόλμησε να αγαπήσει κάποιον άλλον από άλλο χωριό.
Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Ινδίας, όπου μια 17χρονη κοπέλα αναγκάστηκε να περπατήσει ολόγυμνη για 8 χιλιόμετρα σε τρεις οικισμούς. Οι ανεγκέφαλοι νεαροί την βιντεοσκοπούσαν και την...
κακοποιούσαν.
Το περιστατικό συνέβη πριν τέσσερις μήνες αλλά η νεαρή δεν είχε το κουράγιο να το αναφέρει στις αρχές. Η τρομακτική αυτή υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν τυχαία ένας αστυνομικός έλαβε ένα MMS με γυμνή φωτογραφία της νεαρής.
Η αστυνομία  ανακρίνοντας την κοπέλα συνέλαβε χθες πέντε από τους δράστες και τους οδήγησε στην δικαιοσύνη.
Σε κάποια πλάνα του  βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας  η κοπέλα φαίνεται ζαλισμένη, ενώ το πλήθος την  αποδοκιμάζει  κτυπώντας τύμπανα. Κάθε φορά που σταματούσε την κτυπούσαν με ραβδία και της πετούσαν πέτρες.
Αυτό το βασανιστήριο συνεχίστηκε για ώρες, μέρα μεσημέρι, στο καύσωνα του Απριλίου. Οι σκηνές του βίντεο  διαρκούν  μόλις 11 λεπτά αλλά είναι αρκετές για να οδηγήσουν τους υπευθύνους στην δικαιοσύνης.


πηγη 
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://listonplace.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου