'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Τρομοκρατήσου λαέ. Μετά τις αγελάδες, τα πτηνά και τα γουρούνια, έχουμε τα τρελά κουνούπια. Απο την μόνη νόσο που πάσχει η χώρα, είναι την νόσο των βαμπίρ που όντως μας πίνουν το αίμα και μουδιάζουν τα μυαλά μας.

Τρεχάτε χωριανοί, τα τρομερά κουνούπια μας φέρνουν τον ιό του Δυτικού Νείλου (σε λίγο θα υπάρξει και του Ανατολικού Νείλου, μπορεί και του Βόρειου και του Νότιου για να πιάσουμε όλες τις κατευθύνσεις). Μας φέρνουν εγκεφαλίτιδες, και ποιος ξέρει τι άλλο. Μαζευτείτε, κλειστείτε σπίτια σας να ψεκάζεστε απο το πρωί μέχρι το βράδυ και αν δείτε κανένα περίεργο μεταλλαγμένο κουνούπι, φωνάξτε τα κανάλια και το υγειονομικό όπως έκανε η θείτσα στην βόρεια Ελλάδα με το κουνούπι Τίγρης, το τρομερό και φοβερό.
Τώρα λέει έρχεται ενα μεταλλαγμένο μικρόβιο που αντέχει σε όλα τα αντιβιοτικά. Πως εμφανίστηκε κανένας δεν ξέρει . Δεν καταλαβαίνει τίποτα, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει. Και δεν θα υπάρξει θεραπεία και κατάλληλο αντιβιοτικό για χρόνια. Κρίμα που τα γουρούνια, για την γρίπη των γουρουνιών που έφτιαξαν, εντελώς τυχαία έβγαλαν νέο εμβόλιο σε λίγους μήνες.
Πρέπει να τις παραδεχτώ τις φαρμακευτικές. Οι mother fuckers δεν το βάζουν κάτω με τίποτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου