'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Γεωργιανός απειλούσε στα Ιωάννινα να σκοτώσει ομοεθνή του για 220 ευρώ....

Σικάγο..έχουν γίνει και τα Γιάννενα αφού ληστείες, διαρρήξεις και κάθε είδους παραβατικές συμπεριφορές είναι καθημερινό φαινόμενο. Σαν να μην έφταναν οι Έλληνες, Αλβανοί ,Ρουμάνοι κατά περίπτωση κακοποιοί που δημιουργούν προβλήματα τώρα προστέθηκε στον …χάρτη και το Γεωργιανό μπλοκ!
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας αντιμετώπισε αυτές τις μέρες μια περίεργη περίπτωση που εξετάζει σχολαστικά. Πρωταγωνιστές δυο Γεωργιανοί . Ο ένας κατήγγειλε τον άλλον ότι απειλούσε την ζωή του για μόλις 220 ευρώ.  Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς ο συμπατριώτης του τον εκβίαζε ότι αν δεν του δώσει το ποσό των 220 ευρώ θα τον σκοτώσει. Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε έδωσαν ραντεβού στα Μάρμαρα για να γίνει η παράδωση των χρημάτων αλλά τελευταία στιγμή φοβήθηκε  για την ζωή του και δεν εμφανίστηκε. Στην συνέχεια ο φερόμενος ως εκβιαστής εκνευρισμένος του ζήτησε να ανανεώσουν το ραντεβού και τον απείλησε για ακόμη μια φορά πως αν δεν έρθει θα τον «καθαρίσει».
Τρομοκρατημένος  εκείνος δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και πήγε στην αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Πράγματι οι αστυνομικοί της Υ/νσης  Ασφάλειας Ιωαννίνων έστησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του φερόμενου ως εκβιαστή και  κανονίστηκε το νέο ραντεβού για την παράδοση των χρημάτων  στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Όλα πήγαιναν ρολόι.. ώσπου ο δράστης τελευταία στιγμή τηλεφώνησε στο φερόμενο ως θύμα και του είπε πως το μέρος είναι γεμάτο αστυνομικούς και πως θα τον σκοτώσει αν δεν του δώσει τα χρήματα. Του έδωσε μάλιστα μια τελευταία ευκαιρία να τον επισκεφτεί μόνος του ,χωρίς αστυνομία στο σπίτι του.
Ασφαλώς οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Με τρόπο άφησαν να φανεί ότι το θύμα παρουσιάστηκε μόνο στο ραντεβού και την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν και συνέλαβαν τον εκβιαστή Γεωργιανό με τα  προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια.
Ωστόσο η σχέση και οι συναλλαγές που είχαν οι δυο Γεωργιανοί έχουν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας που θεωρεί πιθανό να είναι  και οι δυο μέλη σπείρας κακοποιών που τα «χάλασαν» στην μοιρασια, με συμμετοχή σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες. Και οι δυο οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα ενώ ο ένας από αυτούς αντιμετωπίζει  σοβαρές κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και εκβιασμό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου