'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Προβοκάτσια στη Ροδόπη από τους Τούρκους!

Νέα προβοκάτσια της Άγκυρας, αυτή τη φορά στη Ροδόπη. «Άγνωστος», βεβήλωσε το Σάββατο το πρωί, γύρω στις 3:00 πμ, μουσουλμανικό κοιμητήριο στον Ήφαιστο, περιοχή που διαβιούν Έλληνες τσιγγάνοι, προκαλώντας φθορές σε μνήματα. «Όλως τυχαίως», οι φθορές έγιναν αντιληπτές... λίγη ώρα μετά, πριν φωτίσει (κυκλοφορούν φαίνεται και βρικόλακες στη Δυτική Θράκη...), «προκαλώντας» την οργή των μουσουλμάνων κατοίκων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο.
Αργότερα, μουσουλμάνοι διαδήλωσαν έξω από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, κραυγάζοντας ανθελληνικά συνθήματα και ζητώντας την προστασία της «μητέρας πατρίδας» Τουρκίας, όπως χαρακτηριστικά φώναζαν. Η κυβέρνηση, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος εκλέγεται στη Ροδόπη, έσπευσε να καταδικάσει τους βανδαλισμούς, τονίζοντας ότι «στις κοινωνίες υπάρχουν περιθωριακές ομάδες που επενδύουν στο μίσος και τη ρήξη. Που φοβούνται την διαφορετικότητα και έχουν σαν οδηγό τους τις θεωρίες συνωμοσίας. Οι πράξεις τους είναι απόλυτα καταδικαστέες και αντίθετες προς τα εθνικά μας συμφέροντα. Είναι τα απομεινάρια του παρελθόντος που η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της για πάντα. Όσοι καταστρέφουν τάφους και βεβηλώνουν τη μνήμη νεκρών που ανήκαν σε άλλο δόγμα, είναι έξω από την κοινωνία μας, την οποία βρίσκουν απέναντί τους πιο ενωμένη».
Η ανακοίνωση δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση, καθώς φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο προβοκάτσιας και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την επίθεση με μολότοφ στο γενικό προξενείο της Τουρκίας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με παρατηρητές, η νέα προβοκάτσια της Άγκυρας έχει να κάνει και με την επικείμενη τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά... 


ΠΗΓΗ:   http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου