'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Χανιά: 22χρονη προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της...

Το μόλις 3 μηνών αγοράκι της, που είχε φέρει στην ζωή, τον περασμένο Μάιο, στο νοσοκομείο Χανίων, προσπάθησε να πουλήσει σε ζευγάρι αστυνομικών, που εμφανίσθηκαν ως ενδιαφερόμενοι, μια γυναίκα 22 ετών, από την Βουλγαρία.

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς μαζί με άλλα έξι άτομα από την Βουλγαρία που εμφανίσθηκαν ως μεσολαβητές αλλά και την διευκόλυναν να εκπληρώσει την πώληση του παιδιού. Η γυναίκα και το παιδί της φιλοξενούντο σε σπίτι Βουλγάρων στην Παλαιόχωρα Χανίων.


Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων είχαν πληροφορίες ότι η γυναίκα από την Βουλγαρία με την βοήθεια των συμπατριωτών της προσπαθούσε να πουλήσει το παιδί της. Δυο αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τους μεσολαβητές, δείχνοντας ενδιαφέρον για να αγοράσουν το παιδί.


Ζήτησαν μαλιστα να δουν το παιδί παρουσία και της μητέρας του, η οποία προσκόμισε πιστοποιητικό υγείας καθώς και την ληξιαρχική πράξη της γέννησης του. Το ποσό που συμφωνήθηκε ήταν 14.000 ευρώ, τα οποία οι αστυνομικοί είχαν προσημειώσει .Όταν « κλείστηκε» η συμφωνία ,αλλοι αστυνομικοί συνέλαβαν την 22χρονη και τους συνεργούς της.


Για την ιδία υπόθεση η αστυνομία αναζητά ένα ακόμα άτομο Βουλγαρικής επίσης υπηκοότητας. H προανάκριση συνεχίζεται.


ΠΗΓΗ:    http://www.nooz.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου