'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Φύγε εσύ και θα σε κάνω κούκλα!»

Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που αγαπούν χωρίς ανταπόκριση... Αυτών που το ταίρι τους έφυγε για τσιγάρα, δεν γύρισε ποτέ και πλέον γιορτάζουν μόνο την πρωτοχρονιά. Τότε, μην αγχώνεσαι…

Παραδειγματίσου από την παρακάτω είδηση… (Το ίδιο ισχύει και για εσάς που δεν αντέχετε άλλο τη μίρλα της).


Ένας –ερωτικά απογοητευμένος- Ιταλός επιχειρηματίας πλήρωσε 18.558 δολάρια σε έναν επαγγελματία κατασκευαστή παιχνιδιών για να δημιουργήσει μία πλαστική κούκλα ίδια με την πρώην του.



Του έδωσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προσωπική τους ζωή και μοναδική εντολή να είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ακόμα και τα νύχια της πλαστικής κούκλας είχαν το ίδιο μέγεθος με αυτά της πρώην κοπέλας του.


Ο Ιταλός όμως (una fatsa una ratsa, μη ξεχνιόμαστε) επωφελήθηκε της κατάστασης και ζήτησε το… κάτι παραπάνω. Σου… λέει, «το έκανα που το έκανα το έγκλημα, γιατί να μη το ευχαριστηθώ κιόλας;»


Ο Diego Bortolin, ο οποίος κατασκεύασε την κούκλα, δήλωσε: «Ήταν μία χαμογελαστή ξανθιά κοπέλα. Του την έδειξα και έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Μου ζήτησε όμως να της φτιάξω μεγαλύτερο στήθος από το κανονικό».


Τι να πεις; Με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι στην εποχή μας!



sport-fm.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://e-freddo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου