'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί τα φαντάσματα φοράνε ρούχα; !!!


Μια ερώτηση η οποία έχει απασχολήσει πολλές φορές τους ερευνητές φαντασμάτων αναφέρεται στο γεγονός ότι στις περισσότερες φορές που έχουν αναφερθεί θεάσεις φαντασμάτων, τα φαντάσματα φορούσαν ρούχα. 

Αποτελεί επίσης και μια ερώτηση που εγείρουν οι σκεπτικιστές ώστε να υποστηρίξουν το επιχείρημά τους ότι τα φαντάσματα αποτελούν επινοήματα της φαντασίας....


Η παραπάνω ερώτηση όμως είναι καθόλα εύλογη. Εάν τα φαντάσματα είναι η ενέργεια ανθρωπίνων πνευμάτων γιατί οι υλοποιήσεις τους περιλαμβάνουν την βιομηχανικά κατασκευασμένη σύμβαση του ντυσίματος; Άλλωστε, τα ρούχα δεν είναι τμήματα του σώματός μας, του πνεύματος ή της ψυχής μας. Ή μήπως είναι;


Η ερώτηση τέθηκε σε έναν αριθμό από γνωστούς ερευνητές του παραφυσικού.Γιατί χρειάζονται τα φαντάσματα ρούχα; Κανένας δε φαίνεται να ξέρει, αλλά είναι πιθανό το ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, τα φαντάσματα που έχουν θεαθεί να φοράνε ρούχα είναι απλώς υπολειμματικές εικόνες, αποτυπώματα ή μνήμες που παραμένουν στην ατμόσφαιρα ενός χώρου σαν καταγραφές.

Ένα φάντασμα τέτοιου είδους δε θα πρέπει να φέρει προσωπικότητα και θα μοιάζει περισσότερο σα μια παλιά ταινία που συνεχίζει να παίζεται.



ΠΗΓΗ: pathfinder,,,,,,,,tro-fodo-tiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου