'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μοίρασαν σε Δημοτικό σχολείο στυλό με… πορνό!!!!!

Ακόμη και στη χώρα μας, είθισται σε μερικά μέρη να δίνεται στους μαθητές ένα συμβολικό δωράκι με τη συνοδεία θερμών ευχών για μία «καλή σχολική χρονιά».

Στο δημοτικό σχολείο όμως Adolf Reichwein στην Έσση της Βορειοδυτικής Γερμανίας, η έκπληξη που περίμενε τους μαθητές της πρώτης τάξης δεν ήταν ανάλογη της ηλικίας τους!


Συγκεκριμένα, στο


.εν λόγω Γερμανικό σχολείο συνηθίζεται στην αρχή κάθε χρονιάς να τους χαρίζουν ένα χάρτινο χωνάκι γεμάτο με γλυκά και εντυπωσιακά στυλό ή μολύβια.

Αυτή τη φορά, υπήρχαν μεν στυλό μέσα στο δεματάκι του κάθε παιδιού τα οποία όμως είχαν πάνω… ερωτικές σκηνές!

Τα «ροζ» χωνάκια είχαν αποστολέα τα μέλη του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος οι οποίοι δέχτηκαν και τα πυρά των εξαγριωμένων αλλά και σαστισμένων γονιών!

Σε ανακοίνωση τύπου το Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα φυσικά κάνει λόγο για «λάθος» αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα λυπάται βαθύτατα για αυτό που συνέβη και αισθάνεται αγανάκτηση , καθώς βρίσκεται στα όρια της πορνογραφίας και μπορεί οποιοσδήποτε να τα αγοράσει από κανονικά καταστήματα».

Οι δικηγόροι δε του κόμματος εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατατεθεί μήνυση σε βάρος των προμηθευτών ενώ προσφέρθηκαν να ανταλλάξουν τα ανεκδιήγητα στυλό με κάτι περισσότερο κατάλληλο για τους 6χρονους μπόμπιρες!


ΠΗΓΗ:   http://rokakias.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου