'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Οκτάχρονος εντόπισε βόμβα σε σχολείο στη Β. Ιρλανδία !!!!

Ένα πρωτοβάθμιο σχολείο στη βόρεια Ιρλανδία εκκενώθηκε σήμερα μετά την ανακάλυψη από έναν μικρό μαθητή μιας βόμβας μέσα στην τάξη του, ανακοινώθηκε από την αστυνομία που εικάζει ότι πιθανώς μαχητές κατά της ειρηνευτικής διαδικασίας τοποθέτησαν την βόμβα που ευτυχώς δεν εξερράγη.

Η βόμβα ήταν αυτοσχέδια και "έτοιμη να εκραγεί" όταν βρέθηκε από τον οκτάχρονο μαθητή στο καθολικό σχολείο του Αντριμ (βόρειοανατολικά) αναφέρθηκε από εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο μικρός την έδειχνε περιχαρής στους συμμαθητές του φωνάζοντας: "Ελάτε να δείτε, βρήκα ένα χρυσαφί σωλήνα".

Ήταν πολύ μεγάλη τύχη που η αυτοσχέδια βόμβα δεν εξερράγη τη στιγμή που το σχολείο λειτουργούσε και ήταν γεμάτο μαθητές", ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας που πρόσθεσε ότι και ένα άλλο σχολείο στην περιοχή εκκενώθηκε, όταν κτύπησε το σήμα κινδύνου. Ο εκπρόσωπος δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για το δεύτερο σχολείο.
Βουλευτής της χώρας κατάγγειλε ότι πριν από τρεις εβδομάδες βρέθηκαν τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί κοντά σε ένα σπίτι στην πόλη Αντριμ και η αστυνομία θεωρεί ότι όλες οι περιπτώσεις είναι έργο των πιστών προτεσταντών που αντιτίθενται στην ειρηνευτική διαδικασία στη Βόρεια Ιρλανδία.
Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Ιρλανδία μαστίζεται εδώ και 30 χρόνια από βίαια επεισόδια μεταξύ των Προτεσταντών και των Καθολικών με αποτέλεσμα να έχουν χάσουν τη ζωή τους έως τώρα πάνω από 3.500 άνθρωποι, ενώ τα επεισόδια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, παρά την ειρηνευτική συμφωνία του 1998. 

ΠΗΓΗ:   http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου