'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Νύχτα θρίλερ η χτεσινή για τρεις υπαλλήλους εταιρείας στη Λευκωσία

Γύρω στις 11.40 μ.μ χθες κι ενώ οι τρεις υπάλληλοι ηλικίας 20, 21 και 50 ετών, μετέβησαν σε εταιρεία που βρίσκεται στη Λευκωσία, με σκοπό να προβούν σε έλεγχο της πόρτας εισόδου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα των γραφείων ήταν παραβιασμένη.
 

Αμέσως ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και όταν επεχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα για να δουν τι έγινε, δύο άγνωστα τους πρόσωπα που βρίσκονταν εντός του γραφείου, τους επιτέθηκαν με σιδερολοστούς και αφού χτύπησαν τον 50χρονο στο κεφάλι, τον έριξαν κάτω από τις σκάλες και τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με το σχετικό αστυνομικό δελτίο, στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Από προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, δεν φαίνεται να έχει κλαπεί οτιδήποτε.
Από έρευνες που ακολούθησαν στην περιοχή, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση και παρέλαβαν ως τεκμήρια, δύο σιδερολοστούς.
Ο 50χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και ελαφριές εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται να είναι εκτός κινδύνου και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση στο χειρουργικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 


http://filoksenos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου