'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Στοιχεία για τον Εμίρη του Κατάρ που δεν είναι "κακομοίρης"..!!!

Μπορεί η ελληνική ταινία με τον Κώστα Βουτσά να είχε τίτλο «Ο εμίρης κι ο… κακομοίρης», ωστόσο οι λεπτομέρειες που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 58χρονο εμίρη του Κατάρ Χαμάντι Μπιν Χαλίφα αλ Τάνι, δείχνουν ότι αυτός ο εμίρης, μόνον… κακομοίρης που δεν είναι! 

Τα χρήματα που διαχειρίζεται και επενδύει ο εμίρης φτάνουν τα 50 δις ευρώ. Περισσότερες από δέκα φορές δηλαδή τα χρήματα που συμφώνησε να επενδύσει στην Ελλάδα.

Ο εμίρης του Κατάρ διαθέτει ένα από τα ομορφότερα και μεγαλύτερα σκάφη του κόσμου. Το σκάφος Αλ Μιρκάμπ έχει μήκος 133 μέτρα και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο Πυθαγόριο της Σάμου. Στα πέντε διαμερίσματά του μπορεί να φιλοξενήσει δέκα καλεσμένους, ενώ διαθέτει και μια σουίτα VIP για τον ίδιο εμίρη. Τα διαμερίσματα των καλεσμένων διαθέτουν δική τους τουαλέτα, living room και διπλή κρεβατοκάμαρα. Το πλήρωμά του αποτελείται από 60 μέλη το καθένα από τα οποία μένει στη δική του καμπίνα. Το σκάφος του διαθέτει ακόμη σινεμά, εξωτερικά μπαρ, τζακούζι μέσα κι έξω, μέρη για ηλιοθεραπεία αλλά και ελικοδρόμιο.

Ανάμεσα στις εντυπωσιακότερες επενδύσεις που έχει κάνει ο αλ Τάνι είναι αυτή της αγοράς του πολυκαταστήματος Harrods στο Λονδίνο για το οποίο έδωσε στον Μοχάμεντ αλ Φγαέντ 2.2 δις δολάρια. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

Όμως, ο εμίρης αλ Τάνι δεν ασχολείται μόνο με τις επιχειρήσεις του. Του αρέσουν η ιππασία και οι καταδύσεις ενώ έχει τρεις γυναίκες. Η δεύτερη από αυτές η Σεικα Μόζα θεωρείται πως είναι μια από τις 80 ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο. Είναι γνωστή για το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο αλλά και για την αδυναμία της στην υψηλή ραπτική

Όταν επισκέφθηκε το Παρίσι, κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, συνοδεύοντας τον εμίρη σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι.


star.gr
http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου