'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχεται πολιτική κίνηση ομογενών ;

Πληθαίνουν οι φήμες για κινήσεις στο εξωτερικό και συναντήσεις μεταξύ επιφανών ομογενών για την δημιουργία πολιτικού σχηματισμού που θα... μπορέσει να αναλάβει σοβαρά την διακυβέρνησή της χώρας μετά από πιθανή ακυβερνησία λόγω πτώσης της κυβέρνησής του Γιώργου Παπανδρέου.
 
Μεγάλη κινητικότητα, σε γνωστές οικογένειες ομογενών της Γερμανίας και της Αμερικής , τα νέα πρόσωπα είναι επιχειρηματίες και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Σε ερώτηση του Blog μας σε πρόσωπο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την νέα αυτή πολιτική κίνηση, πήραμε την εξής απάντηση :



 
"Η Συνεχής οικονομική και ψυχολογική πίεση των Ελλήνων μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες ταραχές στη χώρα, οι ταραχές αυτές ειναι πολυ πιθανόν να συμβούν την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, εαν αυτή η κυβέρνησή δεν αντέξει - που το βλέπω δύσκολο - αυτή την πιεση και καταρρεύσει θα ξεκινησει μια μεγάλη περίοδο ακυβερνησίας με ισως τραγικές συνέπειές για την χώρα, εμείς οι Ελληνες του εξωτερικού δεν θα αφήσουμε την χώρα μας να καταρρεύσει" Στη συνέχεια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με πολιτικό σχηματισμό από την Ελλάδα, αποκλείοντας όμως κατηγορηματικά κάποιο από τα γνωστά κόμματα.

 
Πηγή http://anoixtamyala.blogspot.com

http://hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου