'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Εκπαίδευσε το σκύλο του... να κλέβει κινητά!!!

Π
ώς θα σας φαινόταν, αν βλέπατε ένα σκύλο να... κλέβει κινητό τηλέφωνο; Θα παθαίνατε, προφανώς, πλάκα.  

Έτσι δεν είναι;
Μην εκπλαγείτε, πάντως, αν το δείτε κι αυτό, αφού συμβαίνει στην Πάτρα, με σκύλο που έχει εκπαιδευθεί από το αφεντικό του να «σουφρώνει» κινητά τηλέφωνα! Απίστευτο, κι όμως αληθινό....
Οπως έγραψε η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, μπορεί μέχρι τώρα να ξέραμε για σκύλους που είναι εκπαιδευμένοι να ανιχνεύουν ναρκωτικά, να είναι φύλακες, ή να «επιστρατεύονται» σε μέτρα ασφαλείας, αλλά για σκύλο που έχει εκπαιδευθεί να κλέβει κινητά τηλέφωνα, ομολογουμένως δεν είχαμε ακούσει!
Κι, όμως, από στόμα σε στόμα έχει διαδοθεί αυτό που γίνεται σε πολύ γνωστή περιοχή της Πάτρας. Ένας τύπος, γύρω στα πενήντα, που στο παρελθόν έχει κάνει φυλακή καταδικασμένος για διάφορα αδικήματα, έχει ένα σκύλο που τον έχει μάθει να βουτά κινητά τηλέφωνα από τους ανυποψίαστους κατόχους τους, όταν αυτά είναι εκτεθειμένα, είτε σε κάποιο τραπέζι ενός καφέ ή οπουδήποτε αλλού.
Ο σκύλος, που εντυπωσιάζει αν δεν φοβίζει με τον όγκο του, έχει μάθει να αρπάζει με αστραπιαία κίνηση τα κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια, αφού τα έχει στο στόμα του τα πάει στο αφεντικό του.
Όσο για τη συνέχεια, αυτή είναι μάλλον η αναμενόμενη, καθώς ο τύπος πουλάει τα κινητά τηλέφωνα που του πηγαίνει ως λεία ο σκύλος του.
Τουλάχιστον δύο άτομα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Κόσμος», έχουν πέσει θύματα κλοπής του συγκεκριμένου σκύλου.
Η δράση του έχει γίνει πλέον «βούκινο» και δεν είναι υπερβολή αν ειπωθεί ότι πολλοί στην περιοχή είναι πλέον ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν αφήνουν εκτεθειμένα, όπου κι όπου, τα κινητά τους, ιδίως όταν δουν να περιφέρεται κοντά τους ο σκύλος που τα αρπάζει σα... λαχταριστά σάντουιτς!


Δουλειές του ποδαριού
Ο συγκεκριμένος πενηντάρης, που είναι ανύπαντρος και δεν έχει οικογένεια, κάνει διάφορες δουλειές του ποδιού για να ζήσει. Από οικοδομή, μέχρι και τον μικροπωλητή κάνει, με τον σκύλο να συνδράμει κι αυτός με τη δράση του στο βιοπορισμό του αφεντικού του. 

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου