'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗ…...

Είπαν ¨φοράει φακούς επαφής και έχει μακριά μαλλιά¨ και τον σκότωσαν
Εξανέστη η οικογένεια του νέου, που νταήδες της πόλη που επειδή φορούσε φακούς επαφής και είχε μακριά μαλλιά, πρώτα τον ενόχλησαν και στον καβγά που ακολούθησε τον σκότωσαν.


Στην περιοχή Κιουτσούκτσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολης, η οικογένεια και οι φίλοι του 19χρονου Αϊκούτ Αλιτζί εξανέστησαν για την δολοφονία του. 

Πριν 18 μέρες 9 άτομα τον πρόσβαλαν επειδή φορούσε φακούς επαφής στα μάτια του και επειδή είχε μακριά μαλλιά και στον καβγά που έγινε τον σκότωσαν μαχαιρώνοντας τον. Η μητέρα του ανάβοντας κερί στο μέρος όπου δολοφονήθηκε, άφησε λουλούδια και είπε : ¨Ο γιός μου δεν κρατούσε μαχαίρι αλλά μολύβι. Αυτό είναι δολοφονία. Εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη.

Η μητέρα Σονγκούλ Αλίτζί λιποθύμησε και οι συγγενείς της, την μετέφεραν σπίτι. Οι φίλοι του Αικούτ Αλιτζί διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του έκλεισαν το δρόμο και έκαναν διαδήλωση. Από τον άτυχο νέο έμειναν πίσω μόνο βίντεο και φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τους φίλους του όταν ήταν ζωντανός.

Ο Αϊκούτ Αλιτζί δευτεροετής φοιτητής του πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης πριν 18 μέρες λογομάχησε με 9 άτομα που τον πρόσβαλλαν αποκαλώντας τον ¨πούστη και αδερφή¨ επειδή παλιότερα φορούσε φακούς επαφής και είχε μακριά μαλλιά. 

Στον καβγά, ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι και το έμπηξε στην καρδιά του Αϊκούτ Αλιτζί. Βαριά τραυματισμένος πήγε μόνος του σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο όπου όμως παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν διασώθηκε. Η αστυνομία συνέλαβε και έστειλε στην φυλακή τον C.T.

ΠΗΓΗ:   http://tourkikanea.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου