'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

“Βόμβα” Διαμαντίδη - “Αποχωρώ από την Εθνική”

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανακοίνωσε, πρώτα στους συμπαίκτες του και μετά στον τηλεοπτικό φακό, την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα.

Η ήττα με 80-72 από την Ισπανία ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη με το εθνόσημο στο στήθος. Ο 30χρονος άσος του Παναθηναϊκού έριξε τη... βόμβα λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Ισπανία στη φάση των "16" του Μουντομπάσκετ.

“Για μένα αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ενημέρωσα τα παιδιά στα αποδυτήρια και τους ευχαρίστησα για όλα όσα περάσαμε. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Καταφέραμε να φέρουμε επιτυχίες με το εθνόσημο, αλλά κάθε κύκλος τελειώνει κάποτε. Κάποια πραγματα αρχίζουν και τελειώνουν. Το έζησα αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Έζησα καλές και κακές στιγμές σε αυτή την ομάδα. Κατακτήσαμε ένα ευρωπαϊκό. Δεν μπορείτε να αντιληφτείτε πόσο μεγάλη χαρά ήταν αυτό το πράγμα για εμάς τους παίκτες. Πήραμε μία δεύτερη θέση σε Παγκόσμιο. Κερδίσαμε τους Αμερικανούς. Ζήσαμε πολύ έντονες και μεγάλες στιγμές. Είχαμε όμως και τις ατυχίες μας. Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές", τόνισε ο Διαμαντίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου