'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστρέφονται τα χρήματα !!!!!

Την προσεχή εβδομάδα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΙΑ (www.epeia.gr) η λίστα με τα ονόματα όσον ασφαλισμένων έχουν στην κατοχή τους συμβόλαια και με τις δύο εταιρείες. Συνολικά 300.000 είναι οι ασφαλισμένοι οι οποίοι θα ταλαιπωρηθούν για τέσσερα χρόνια ίσως και παραπάνω.

Η επαλήθευση των ονομάτων δεν είναι παρά η αρχή σε μία επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία, αυτή της διεκδίκησης των αποζημιώσεων από την Ασπίς Πρόνοια - Commercial, συμπεριλμαβανόμενης και της επιβεβαίωσης των ονομάτων των ασφαλισμένων, της δημιουργίας του Εγγυητικού Κεφαλαίου και της καταβολής των αποζημιώσεων.
Όλα αυτά βέβαια, τα τέσσερα χρόνια δηλαδή που θα χρειαστούν μέχρις ότου αποζημιωθούν οι ασφαλισμένοι, ισχύουν στην περίπτωση κατά την οποία οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα προσβάλλουν τον νόμο τον οποίον θεωρούν αντισυνταγματικό. Ο νόμος ορίζει πως η είσπραξη των αποζημιώσεων από το Εγγυητικό Κέντρο μπορεί να ανασταλεί μέχρι και τρία χρόνια από τη δημοσίευση του νόμου, όπως μπορεί να ανασταλεί "κάθε υφιστάμενη αίτηση εξαγοράς, μελλοντική εξαγορά ή λήξη ασφαλιστήριου συμβολαίου", όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής.
Έτσι λοιπόν τη Δευτέρα ξεκινά το "μαρτύριο", δηλαδή η πρώτη φάση, η δημοσιοποίηση των ονομάτων των ασφαλισμένων.
Ποιοι περιλαμβάνονται στην λίστα
Στην λίστα θα βρίσκονται όσων τα συμβόλαια είναι ακόμα σε ισχύ, τα ελεύθερα συμβόλαια περαιτέρω καταβολών, όσα δηλαδή έπαψαν να πληρώνονται, και εκείνα που έχουν λήξει.
Εάν κάποιος δεν δει το όνομά του πρέπει να απευθυνθεί στον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής και να καταθέσει τα απαραίτητα στοιχεία ως προς την υπόθεσή του.
Και ποιοι όχι
Ήδη έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια νομικών προσώπων και μητροπόλεων συνολικού ύψους 27 εκατ. ευρώ ενώ οριστικά θα βρεθούν εκτός λίστας όσοι έχουν ασφάλειες ζωής αλλά αποδείχθηκε πως ουδέποτε εισέρρευσαν χρήματα στην εταιρεία.


http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου