'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Θρίλερ με δυο υπαλλήλους καθαριότητας

Αναστάτωση προκάλεσε χθες στις 11 το βράδυ, ένα περιστατικό που συνέβη στην οδό Πέτρου Κυριακού στους Αμπελόκηπους, κοντά στο σπίτι του πρεσβευτή των ΗΠΑ, με ένα απορριμματοφόρο του δήμου Αθηναίων.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα της αποκομιδής των σκουπιδιών, δυο υπάλληλοι αισθάνθηκαν δυσφορία από έντονη δυσοσμία, καθώς άδειαζαν έναν κάδο απορριμμάτων και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου παραμένουν για νοσηλία, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.
Αμέσως, αποκλείστηκε από την αστυνομία η περιοχή, και ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση ραδιοβιολογικών, χημικών και πυρηνικών απειλών (ΡΒΧΠ), ερεύνησε το σημείο, αποκλείοντας σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο να ...


υπάρχει κάποιο ραδιενεργό στοιχείο, ενώ το απορριμματοφόρο μεταφέρθηκε στο Δημόκριτο και ερευνήθηκε χωρίς να εντοπιστεί κάτι σοβαρό.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και τη Νομαρχία και αποδίδει το συμβάν πιθανόν σε εργατικό ατύχημα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα το υλικό που προκάλεσε τη δυσφορία στους υπαλλήλους καθαρισμού.-

apogevmatini
http://fonaklas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου