'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτοκίνητο σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της Λαμίας (photos) !!!

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω στη γωνία καταστήματος, ένα μέτρο πριν από τα τραπεζάκια που έπινε καφέ αμέριμνος ο κόσμος.

Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι,όταν δυο αθίγγανοι, σταμάτησαν με το λευκό Renault, που βλέπετε στις φωτογραφίες, στην Αινιάνων για να φορτώσουν από κάδο απορριμάτων κάποια αλουμίνια.


Κατέβηκε πρώτα ο συνοδηγός, αλλά χρειάστηκε και τη βοήθεια του οδηγού. Μόλις όμως ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο, αυτό ξεκίνησε στην κατηφόρα την τρελή του πορεία.


Παρ' όλες τις προσπάθειες των αθίγγανων και κυρίως του οδηγού, που τραυματίστηκε ελαφρά, δεν κατάφεραν να το σταματήσουν.


Το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο διέσχισε τη διασταύρωση της οδού Διάκου και μπήκε με ταχύτητα, λόγω της κατηφόρας, στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή, που είναι γεμάτος τραπεζοκαθίσματα των καφέ.


Ο Θεός έβαλε το χέρι του και η τρελή του πορεία κατέληξε σε γωνιακό κατάστημα.


Μπορείτε να φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν γινόταν αυτό λίγη ώρα πριν, που το συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της πόλης έσφυζε από κόσμο, με μικρά παιδιά να παίζουν στα παιγνίδια στην απέναντι γωνία.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τα παραπάνω και λένε ότι από τύχη δεν είχαμε θύματα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό με τον ίδιο τρόπο μια μηχανή (γουρούνα) κατέληξε στην άλλη γωνία, μπαίνοντας μέσα στο κατάστημα του κ. Γαλάνη με τα παιγνίδια. Ο ίδιος αλλά και άλλοι κάτοικοι έχουν ζητήσει να τοποθετηθούν κολονάκια και μπάρες τουλάχιστον στην αρχή της Ροζ. Αγγελή, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαίο, αφού στην Αινιάνων κατεβαίνουν και μεγάλα οχήματα, που μπορεί να καταλήξουν στον πολυσύχναστο πεζόδρομο.


Δείτε αποκλειστικές φωτογραφείες:



















ΠΗΓΗ:  http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου