'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αστυνομικός χτύπησε 20χρονο με κλομπ στο κεφάλι;;;..!!

Η
είδηση δόθηκε κάπως έτσι μέσω πληροφοριών από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας: «20χρονος που δεν σταμάτησε σε έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί στην πλατεία Νόρμαν στην Πάτρα, καταδιώχτηκε και τελικά συνελήφθη κοντά στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ.  

Μάλιστα όταν τον σταμάτησαν και στην προσπάθειά του να ξεφύγει... κλωτσούσε τον αστυνομικό! Επίσης τον "περιέλουσε" με διάφορες υβριστικές φράσεις. Τελικά όμως... βρέθηκε στο Τμήμα»! 

Όμως στο δικαστήριο που έγινε την ίδια μέρα με τη σύλληψή του αποκαλύφθηκαν και άλλες πτυχές της υπόθεσης και πλέον οι γονείς του νεαρού (κτηνοτρόφοι από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας) σκέπτονται να υποβάλλουν μήνυση σε έναν αστυνομικό! 

«Πρόκειται για ένα άκακο παιδί, μόλις 20 ετών, ένα παιδί του χωριού που ομολόγησε πως ενώ βρισκόταν στο λιμάνι έκανε μία χειρονομία σε βάρος αστυνομικού. Τον κυνήγησαν και τελικά μόνο ένας εκ των τριών του έκανε μήνυση και του «φόρτωσε» τα αδικήματα αντίστασης κατά της αρχής και οπλοφορίας (!) για ένα μικρό κατσαβιδάκι που είχε στην τσέπη του και το οποίο χρησίμευε για το laptop του», δηλώνει στην εφημερίδα «Κόσμος» ο δικηγόρος του 20χρονου Βασίλης Μπαλής. 

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλή ο πελάτης του παρέμεινε αιμόφυρτος για όλη τη νύχτα μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, αφού ένας εκ των αστυνομικών (θα μηνυθεί αυτός που του υπέβαλε μήνυση) τον χτύπησε με το κλομπ στο κεφάλι! 

«Το μεσημέρι της επόμενης μέρας είδα τον νεαρό με τρεις κηλίδες αίματος στη μπλούζα του. Τον ρώτησε τι συμβαίνει και μου έδειξε το κεφάλι. Πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο και οι γιατροί του έκαναν πέντε ράμματα. Το τραύμα ήταν μεγάλο». 

Αστυνομικός: Έπεσε και χτύπησε!

Ο αστυνομικός κατέθεσε πως ο 20χρονος... έπεσε με το κεφάλι, αλλά ο δικηγόρος κ. Μπαλής έχει στοιχεία που αποδεικνύουν πως ένα τέτοιο χτύπημα δεν μπορεί να προέλθει από πτώση. Όμως αυτό που επισημαίνει είναι το γεγονός πως ο νεαρός παρέμεινε επί τόσες ώρες στο αστυνομικό τμήμα... με ανοιχτό τραύμα, κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ το μόνο που του είπαν ήταν... να πάει να πλυθεί (τρεις φορές έγινε αυτό). 


«Να σκεφθείτε πόσο αγνό παιδί είναι, έστω και αν παρασύρθηκε και έκανε τη χειρονομία, που όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου γύρισε και μου είπε: Δηλαδή τώρα πάω φυλακή, ε;». 

Το περίεργο κατά τον κ. Μπαλή είναι ότι τη μήνυση έχει υποβάλει μόνο ένας αστυνομικός και όχι άλλοι δύο που ήταν μαζί του κατά το επεισόδιο και την καταδίωξη. Η συνέχεια πλέον θα δοθεί και πάλι στα δικαστήρια, αλλά αυτή τη φορά με κατηγορούμενο τον αστυνομικό. 

http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου