'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνησε η δίκη για τους στημένους αγώνες!


Η μεγαλύτερη δίκη για στημένους αγώνες ξεκίνησε στη Γερμανία.


Οι κατηγορούμενοι είναι προς το παρόν τέσσερις, όμως θεωρείται σίγουρο ότι θα πολλαπλασιαστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όταν θα κατονομαστούν ως κατηγορούμενοι και δεκάδες άλλοι.

Η δίκη διεξάγεται στη Βρέμη και εξετάζει ως ύποπτα για στήσιμο σχεδόν 300 παιχνίδια σε 15 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Η αστυνομία έχει στην κατοχή της υλικό από τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες άτομα εμπλεκόμενα στο κύκλωμα μιλούν για το στήσιμο παιχνιδιών και πως θα βγάλουν χρήματα από αυτό ενώ έχουν εντοπιστεί και αρκετά άτομα που έχουν κερδίσει εκατομμύρια ευρώ παίζοντας στοίχημα σε ασιατικές εταιρείες μέσω… Λονδίνου.


Από τα σχεδόν 300 παιχνίδια, τα 70 αφορούν το πρωτάθλημα της Τουρκίας ενώ τρία από τα ελεγχόμενα ως «στημένα» είναι παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα ενδιαφέροντα!: Ξεκίνησε η δίκη για τους στημένους αγώνες!

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

    Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

    Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή