'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Απαγωγή 32χρονου για οικονομικές διαφορές!!!

Την υπόθεση αρπαγής από αγνώστους, ενός 32χρονου άνδρα από το σπίτι του στη Μεσσηνία, για λογαριασμό τρίτου προσώπου, με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές αλλά φοβάται να κατονομάσει, ερευνά η Ασφάλεια Καλαμάτας..

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων, από συγγενικό πρόσωπο, ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, τρεις άγνωστοι άρπαξαν τον 32χρονο και τον έβαλαν παρά τη θέλησή του σε ΙΧ επιβατικό που οδηγούσε ο ένας εξ' αυτών, ενώ οι άλλοι δύο επιβιβάστηκαν σε δύο άλλα αυτοκίνητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από αναζήτηση, ένα από τα αυτοκίνητα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της τροχαίας Τρίπολης, στην Εθνική Οδό λίγο έξω από την Τρίπολη και σε έλεγχο που έγινε στον 41χρονο οδηγό, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εύχρηστο πιστόλι 22mm με πέντε σφαίρες που κατείχε παράνομα.

Ο 41χρονος που προσέχθηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας, αναγνωρίστηκε από τον καταγγέλλοντα, ως ένας εκ των τριών που συμμετείχε στην αρπαγή του 32χρονου συγγενούς του.
Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο 32χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το συγγενικό του πρόσωπο και τον ενημέρωσε ότι επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του. 

κατέθεσε δε στην Ασφάλεια της Καλαμάτας πως οι τρείς που τον άρπαξαν του ήταν άγνωστοι, τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει, ενεργώντας για λογαριασμό γνωστού του ατόμου, με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές και τον οποίο δεν κατονόμασε, τον οδήγησαν στην Αθήνα και όπως ανέφερε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του οδηγού με το άγνωστο άτομο, τον επέστρεψαν στο σπίτι του.

Ο 41χρονος που συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο οποίος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται για την ανακάλυψη των λοιπών δραστών και την διαλεύκανση της υπόθεσης από την Ασφάλεια Καλαμάτας, υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Καλαμάτας.

Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένους σε χωριό της Μεσσηνίας

Σε χωριό του Δήμου Αετού Μεσσηνίας, το πρωί της Δευτέρας τρεις νεαροί φορώντας κουκούλες και με την απειλή μαχαιριού εισέβαλαν από ανοικτή πόρτα στο σπίτι ενός 72χρονου συνταξιούχου, τη στιγμή είχαν ξυπνήσει με την 76χρονη σύζυγό του, τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους τα χέρια με αυτοκόλλητη ταινία. Έψαξαν όλο το σπίτι και αφαίρεσαν το ποσό των 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας περί τα 2.000 ευρώ κι ακολούθως διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Οι ηλικιωμένοι αφού κατάφεραν να ελευθερωθούν ειδοποίησαν την αστυνομία που διεξάγει αναζητήσεις κι ενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Κοπανακίου σε συνεργασία με την ασφάλεια Καλαμάτας. 

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου