'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στριπτίζ με άρωμα… πανεπιστημίου!!!!

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες που δουλεύουν χορεύτριες σε στριπ κλαμπ είναι γυναίκες που άφησαν σε μικρή ηλικία τα γράμματα για ν’ ασχοληθούν με το συγκεκριμένο επάγγελμα;

Ερευνητές απ' το Πανεπιστήμιο του Leeds συμπέραιναν ότι στη Βρετανία μία στις τέσσερις γυναίκες που εργάζονται ως χορεύτριες σε στριπτιτζάδικα έχουν πτυχίο πανεπιστημίου και ότι έχουν επιλέξει οι ίδιες αυτό το επάγγελαμ είτε επειδή τους αρέσει είτε επειδή κερδίζουν αρκετά χρήματα!

«Τέτοιες γυναίκες δεν είναι αντικείμενα εκμετάλλευσης, γιατί αυτές κερδίζουν χρήματα από έναν χορό τριών λεπτών και λίγη κουβέντα», είπε η δρ. Τίλα Σάντερς, ένα μέλος της ομάδας έρευνας, στην εφημερίδα Independent.

Σύμφωνα με αρχικά ευρήματα της έρευνας που κράτησε ένα χρόνο, μια χορεύτρια κερδίζει κατά μέσο όρο περίπου 280€ καθαρά τη βραδιά (μετά την αφαίρεση της προμήθειας του κλαμπ και τους φόρους) εξασφαλίζοντάς της ένα ετήσιο εισόδημα μεταξύ 30.000 και 60.000€.

Μεταξύ των χορευτριών ήταν και ηθοποιοί και μοντέλα που θεώρησαν ότι μπορούν να συνδυάζουν τη δουλειά αυτή με τις άλλες δουλειές τους ή την εκπαίδευσή τους, και άνεργες απόφοιτες που διαπίστωσαν ότι ο χορός σε στριπ πληρώνει καλύτερα από άλλες μορφές απασχόλησης όπως η δουλειά σε μπαρ. Περίπου το 14% δουλεύει για να πληρώσει κάποιο προπτυχιακό πρόγραμμα και περίπου 6% για να χρηματοδοτήσει ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών!

Αυτό μας έλειπε… Μια επιπλέον δικαιολογία από τους άνδρες για να επισκέπτονται τα στριπ κλαμπ: «Μα βρε αγάπη μου, είναι για καλό σκοπό! Συγκεντρώνει χρήματα για το μεταπτυχιακό της η κοπέλα!»…


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου