'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σοκ στη Λαμία! Σκότωσαν τον "λάθος" άνθρωπο!!!!

Αγριο φονικό για τα μάτια μιας γυναίκας συνέβη σε κατάστημα ουζερί στη Λαμία, όταν σε έξαλλη κατάσταση ένας Αλβανός και δύο φίλοι του άρχισαν να χτυπούν με σιδερογροθιές και να μαχαιρώνουν τρεις ομοεθνείς τους.  

Τελικά οι δράστες αποχώρησαν σαν κύριοι, έχοντας όμως σκοτώσει τον λάθος άνθρωπο. Το απίστευτο αιματηρό περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στους κατοίκους, έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια αρκετών θαμώνων που βρίσκονταν στο κατάστημα για να απολαύσουν το ούζο τους.

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όλα ξεκίνησαν όταν στο μαγαζί μπήκαν τρεις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής και κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι όπου καθόταν μια άλλη παρέα, αποτελούμενη από τρεις ομοεθνείς τους. Αρχικά όλοι θεώρησαν ότι οι δράστες ήταν φίλοι με τους Αλβανούς θαμώνες του ουζερί κι έτσι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Λίγα δευτερόλεπτα όμως αργότερα το αίμα άρχισε να κυλά σαν ποτάμι και όσοι κάθονταν στα διπλανά τραπέζια έτρεχαν πανικόβλητοι να φύγουν για να σωθούν.

Οπως έχει προκύψει από την προανάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Φθιώτιδας, ένας από τους τρεις αλλοδαπούς που μπήκαν στο κατάστημα χωρίς να πει κουβέντα έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι μπροστά στους πελάτες και χωρίς να διστάσει ούτε στιγμή το κάρφωσε με μανία στα πλευρά του 34χρονου Αλβανού που του είχε γυρισμένη την πλάτη. Ταυτόχρονα οι άλλοι δύο με σιδερογροθιές χτυπούσαν τους άλλους δύο της παρέας, έναν 27χρονο και έναν 28χρονο Αλβανό.

Οταν ο «μαχαιροβγάλτης», όπως τον περιγράφουν οι μάρτυρες, βεβαιώθηκε ότι το θύμα του είναι νεκρό, στράφηκε προς το μέρος του 28χρονου της παρέας και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει. Εκείνος όμως πρόλαβε να αρπάξει μια καρέκλα και να προστατευτεί. Στη συνέχεια οι τρεις δράστες, ψύχραιμοι και σαν να μη συνέβη τίποτα, βγήκαν από το μαγαζί και έφυγαν πεζή. Στο σημείο μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους αιμόφυρτους άντρες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ο 28χρονος πριν μπει στο ασθενοφόρο είπε στους αστυνομικούς ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του και πως στο παρελθόν είχαν έρθει σε διένεξη για τα μάτια μιας νεαρής γυναίκας. Ο ίδιος όμως νόμιζε ότι ο θυμός και η απογοήτευση του δράστη είχαν πια περάσει. Ολα τα στοιχεία μαρτυρούν ότι ο δράστης ήθελε νεκρό τον 28χρονο και όχι τον 34χρονο φίλο του, ο οποίος είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή, με τη λάθος παρέα.


espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου