'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Συνέλαβαν μαθήτρια με χασίς!!!!!

Δ
εκατετράχρονη μαθήτρια συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών αφήνοντας άφωνους ακόμη και τους έμπειρους άντρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, μόλις ανακάλυψαν την ηλικία της. 

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, το κορίτσι, ηλικίας μόλις 14 ετών, συνελήφθη μαζί με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άντρα, ύστερα από καταδίωξη στους δρόμους της πόλης. 

Η 14χρονη μαθήτρια ήταν συνεπιβάτισσα στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος πάτησε γκάζι όταν έπεσε σε μπλόκο και οι άντρες της αστυνομίας τού έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα η μηχανή να βρεθεί μέσα σε αστυνομικό κλοιό και να συλληφθούν οι δύο επιβάτες. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 110 γραμμάρια χασίς. Μετά τη σύλληψη της ανήλικης συνελήφθη και η μητέρα της με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Ωστόσο οι εκπλήξεις για τους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγες ώρες αργότερα στα χέρια τους έπεσε ακόμη μία νεαρή γυναίκα, η οποία, αν και είναι μόλις 22 ετών, φέρεται να είναι από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών στο νησί. Η 22χρονη συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών προκειμένου να απολογηθεί για την «ποικιλία» ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή της. 

Συγκεκριμένα κατείχε ηρωίνη βάρους ενός κιλού, καθώς και 150 γραμμάρια κοκαΐνη, που θα τα διοχέτευε στις πιάτσες των ναρκομανών της Κρήτης. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή γυναίκα φέρεται να είναι μέλος μεγάλου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών που εφοδιάζει με ναρκωτικές ουσίες πολλές πόλεις στην Ελλάδα. 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε και στο σπίτι της στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργατών της. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9359

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου