'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αφου δεν μπορουμε εδώ παμε να αγοράσουμε εκτός Ελλάδας!!!!

Έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον από την Ελλάδα και την Ιταλία ωθεί ανοδικά τις τιμές των ακινήτων στο Λονδίνο, σύμφωνα με το οικονομικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο δηλώσεις ανώτερου στελέχους της μεγαλύτερης ιστοσελίδας στεγαστικών ζητημάτων στη Βρετανία.

Ο Μάϊλς Σίπσαϊντ, εμπορικός διευθυντής της «Rightmove Plc» δήλωσε στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στο Bloomberg ότι «οι αγοραστές με μετρητά είναι περισσότερο ο κανόνας παρά η εξαίρεση σε πολλές περιοχές του Λονδίνου». 

«Με τους κτηματομεσίτες να αναφέρουν (σ.σ. την ύπαρξη) κύματος αγοραστών από την Ελλάδα και την Ιταλία, οι οποίοι αναζητούν ασφαλείς επενδυτικούς θύλακες για τα μετρητά τους, το Λονδίνο παραμένει δημοφιλές, γεγονός που θα συντηρήσει το επίπεδο τιμών στο ακριβό σκέλος της αγοράς ακινήτων, σε αντίθεση με το υπόλοιπο της χώρας».

Σύμφωνα με το Bloomberg, κατά το μήνα Οκτώβριο οι πωλητές ακινήτων στο Λονδίνο αύξησαν το επίπεδο των τιμών που ζητούν στο υψηλότερο σημείο του τελευταίου εξαμήνου, αδιαφορώντας για τις προκλήσεις που προβάλει η μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή από το τέλος του Δευτέρου παγκοσμίου Πολέμου.

http://katohika.blogspot.com/2010/10/blog-post_4250.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου