'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πέντε ξανθά άτακτα αστέρια!!!!!

Μετά την παρεάλαση των πέντε πιο καυτών μελαχροινών πορνοστάρ, ήρθε η σειρά να επισκεφθούν το ΜΕΝ 24 τα άτακτα ξανθά αστέρια..!!!




1. Μπρι Ντάνιελς



Έχει μπει πρόσφατα στον χώρο του... θεάματος. Ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ από τα 15 της. Από πάντα ήταν ανήσυχη με το σεξ και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτό. Δεν φοβάται τίποτα, της αρέσει η ορειβασία και να ασχολείται με την φύση. Κάνει σεξ με γυναίκες και με άντρες, ενώ κυκλοφορούν αρκετά αισθησιακά videos στο ίντερνετ.

2. Κέιντεν Κρος



Η αμερικανίδα "θεά" λατρεύει στο να κάνει τους άντρες να την θαυμάζουν και το καταφέρνει άψογα, μιας και στο ίντερνετ κυκλοφορούν πολλά videos που την δείχνουν μόνη της ή με το δονητή της να φτάνει σε οργασμό...

3. Άννα Λοβάτο



Η αγγλίδα είτε μόνη της, είτε με παρέα το αποτέλεσμα είναι ένα: ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ. Είναι ακόμα μια κοπέλα που προσφέρει τις προσωπικές της στιγμές μπροστά σε μια κάμερα με σκοπό να κάνει τους άντρες και τις γυναίκες να την θαυμάσουν... κάτι παραπάνω από το επιτρεπτό.

4. Λέξι Μπελ



Η αμερικανίδα πορνοστάρ έχει πάρει αρκετά βραβεία AVN, XRCO και FAME. Είναι γεννημένη στις 5 Αυγούστου του 1987, πριν την προσεγγίσει κάποιος και την βάλει στον χώρο του πορνό εργαζόταν σε βίντεο κλαμπ.

5. Ράντι Μουρ



Βλέμμα και αναλογίες που δεν συναντάς εύκολα. Η 24χρονη από την Καλιφόρνια έχει αφήσει άφωνη την πατρίδα της και όχι μόνο με τις... εμπειρίες της. Έχει κάνει αρκετές δουλειές και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.  


http://www.men24.gr/html/ent/866/ent.105866.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου