'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΟΚ στον Πύργο: 69χρονος ασέλγησε σε 14χρονο αγόρι !!!


Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία του Πύργου η απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης ενός ανήλικου αγοριού από έναν 69χρονο και μάλιστα σε δημόσιο χώρο!




Ο δράστης φέρεται να θώπευσε στο στήθος και στα πόδια τον 14χρονο, στον οποίο ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τον παππού του! Με το ζόρι κρατήθηκε ο πατέρας του παιδιού να μην αντιδράσει ο ίδιος, αλλά να καταφύγει στην Αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη.


Μόλις οι αστυνομικοί του τμήματος Πύργου ενημερώθηκαν για το περιστατικό που προκαλεί αηδία, συνέλαβαν αμέσως τον 69χρονο και τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας όπου κρατείται και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο δικαστικός λειτουργός του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου αγοριού και ο φερόμενος ως δράστης παραπέμφθηκε σήμερα στο αυτόφωρο, από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή.


Αλλά και στην Κόρινθο, ένας 27χρονος αλλοδαπός βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ασέλγειας και αποπλάνησης ανηλίκου, μετά την καταγγελία που υπέβαλαν στην Ασφάλεια οι γονείς ενός 13χρονου κοριτσιού ότι παρενοχλούσε την κόρη τους ασελγώντας σε βάρος της και στέλνοντάς της sms με ερωτικό περιεχόμενο! Σύμφωνα με την καταγγελία, τα περιστατικά συνέβησαν από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου, όταν υπέπεσαν στην αντίληψή τους. Ο 27χρονος συνελήφθη επειδή δεν είχε άδεια παραμονής, ενώ ο εισαγγελέας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν το 13χρονο κορίτσι είχε κακοποιηθεί.

24wro
http://neamadata.blogspot.com/2010/10/69-14.html#ixzz12AMOWkWu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου