'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αστυνομικοί έπαθαν νίλα κακιά!!!!!


Καλό περιστατικό και για θεατρική επιθεώρηση. 

 Αστειότητες και ερασιτεχνισμοί όμως που λίγο έλειψε να κοστίσουν τη ζωή χαμηλόβαθμων αστυνομικών. 

Δουλέμποροι κατάφεραν στις 11.20 χθες πριν τα μεσάνυχτα στον Ασπρόπυργο να αφοπλίσουν αστυνομικούς και να τους αρπάξουν καθ' οδόν το φορτηγό με τους Ασιάτες λαθρομετανάστες που λίγο νωρίτερα είχαν συλλάβει. 

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ όταν η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών είχε πληροφορίες και έστησε μπλόκο σε δουλέμπορους που κινούνταν με φορτηγό στην περιοχή της Κορινθίας. 

Ο οδηγός αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς εγκατέλειψε το φορτηγό με τους λαθρομετανάστες στην καρότσα και το έβαλε στα πόδια. Έτσι ένας από τους αστυνομικούς υποχρεώθηκε να οδηγήσει το φορτηγό για να το μεταφέρει στην Αθήνα στην έδρα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Οι συνάδελφοί του όμως που τον συνόδευαν με περιπολικό δεν αντιλήφθηκαν πως οι δουλέμποροι είχαν και συνεργούς που τους παρακολουθούσαν. 

Έτσι στο ύψος του Ασπρόπυργου δυο δράστες με ΙΧ τους έφραξαν ξαφνικά τον δρόμο και με εκφοβιστικούς πυροβολισμούς στον αέρα κατάφεραν να τους πάρουν όχι μόνο το φορτηγό με το λεφούσι των λαθρομεταναστών, αλλά και τα όπλα τους. 

Πριν από λίγο εντοπίστηκε το ιδιωτικό αυτοκίνητο με τον έναν δουλέμπορο και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σ΄αυτό βρέθηκαν και τα όπλα των αστυνομικών. Το φορτηγό με τον συνεργό και τους λαθρομετανάστες έχει χαθεί. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου