'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ντόρα: «Εντός ολίγου το κόμμα»


Σε λίγες εβδομάδες θα ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος της η Ντόρα Μπακογιάννη, αφού όπως δήλωσε η ίδια αυτό θα γίνει «μέχρι τον προϋπολογισμό». 

Αναφερόμενη στις δηλώσεις Γιούνκερ κατηγόρησε ευθέως τον Γ.Παπανδρέου λέγοντας ότι «υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορείς να ξεφτιλίσεις τη χώρα».

«Το έκανε τούμπανο. Μου προκαλούσε σοκ. Υπάρχει και ένα όριο στο αυτομαστίγωμα και στο πόσο μπορείς να ξεφτιλίσεις την χώρα σου. Με ενοχλεί ότι ένας πρωθυπουργός μιλά έτσι για την χώρα του».


Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον Βήμα 99,5, είπε ότι η ίδια δεν είχε στοιχεία για την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας που να προειδοποιούν για τη κρίση. Αναφερόμενη στην επιστολή Αβραμόπουλου προς Καραμανλή, δήλωσε ότι «εγώ δεν είχα τέτοια αίσθηση, δεν είχα τέτοια στοιχεία». 

Η Ν. Μπακογιάννη άφησε και πάλι αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ, λέγοντας ότι δεν μπορείς από τη μία μεριά να λες ότι θα μηδενίσεις το έλλειμμα και από την άλλη να παρουσιάζεις λάθος σχεδιάγραμμα.
«Έφτασε η ώρα, ο κόσμος να απαιτήσει την αλήθεια» από τους πολιτικούς, τόνισε.

Υποστήριξε ακόμη ότι χρειάζεται να κλείσουν οι «μαύρες τρύπες» στις ΔΕΚΟ «με όποιο κόστος» και να επιχειρηθεί η τόνωση της αγοράς με τα εργαλεία που διαθέτει η χώρα, δηλαδή μέσω των προγραμμάτων ΤΕΜΠΕ, ΕΣΠΑ και των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Τόνισε ότι, ενώ γίνονται συνεχείς συσκέψεις για τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για τους χιλιάδες απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.

Πηγη : ethnos.gr
Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου