'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Νέες προκλήσεις από τον Πάγκαλο για τις Mercedes μας!!!

Μπορεί σχεδόν όλη η Ελλάδα να ασχολείται με το ποιος πρωθυπουργός είπε στον Γιούνκερ ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα και αν αυτό έγινε κατ’ ιδίαν ή ήταν συμπέρασμα από τα συμφραζόμενα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όμως, Θεόδωρος Πάγκαλος ασχολείται με την ουσία του θέματος: τη διαφθορά και την παρουσία της σε όλο το φάσμα του κοινωνικοπολιτικού ιστού της χώρας.

Μιλώντας από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 65 χρόνων λειτουργίας του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο κ. Πάγκαλος για μια ακόμη φορά έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν…


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδειξε να επιμένει στη στάση του ότι ο λαός είναι συνυπεύθυνος για τη διαφθορά λέγοντας ειρωνικά πως «κάποιοι κλέψανε τα χρήματα, που εμείς με το σκληρό κόπο μας δημιουργούσαμε. Ο λαός δεν φταίει σε τίποτα», ενώ αμέσως μετά σχολίασε πως «μηχανοδηγοί του ΟΣΕ πληρώνονται υπερωρίες από τη στιγμή που βγουν από το σπίτι τους ή εκτός έδρας ενώ επιστρέφουν αυθημερόν».


Ο κ. Πάγκαλος στη συνέχεια έθεσε μια ρητορική ερώτηση για το «περίεργον του πράγματος» να υπάρχουν αστυνομικοί και εφοριακοί υποψήφιοι σε περιοχές με πολλά αυθαίρετα: «Εκλέγομαι επί 30 συναπτά έτη σε περιφέρεια όπου βρίσκεται το 80% των αυθαιρέτων πανελλαδικώς. Δεν έχει υπάρξει ψηφοδέλτιο κόμματος που να μην έχει μέσα 2-3 αστυνομικούς και 1-2 εφοριακούς, οι οποίοι περιέργως έχουν το δικαίωμα να πολιτεύονται στο μέρος που ασκούν τα καθήκοντά τους».


Αφού κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία γιατί «παρέδωσε 50% περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους και διπλάσιο ποσό δαπάνης για μισθούς», ο κ. Πάγκαλος πέταξε την... προειδοποίηση-«βόμβα» ότι δε θα καταφέρουμε μόνοι μας και συνέστησε να αφήσουμε τους ξένους να βοηθήσουν: 


«Ας αφήσουμε τις εξυπνάδες του εθνικοαπελευθερωτικού τύπου “άντε, ας βρούμε τα λεφτά να πάμε τα τρίψουμε στη μούρη των ευρωπαίων, να σηκώσουμε τη σημαία ψηλά και να χορέψουμε και ένα καλαματιανό γιατί του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει”. Αν έτσι θέλετε, είμαι έτοιμος και εγώ να χορέψουμε όλοι μαζί το χορό του Ζαλόγγου αλλά πρώτα πρέπει κάπου να βρούμε να παρκάρουμε τις Mercedes μας…»!

star.gr
http://www.ierosagon.org/2010/10/mercedes.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου