'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Βίντεο σοκ! Καθηγητής πέταγε θρανία στους μαθητές του...!!!!!!!!!

Ένας μαθηματικός σε Γυμνάσιο του Τενεσί έπαθε νευρικό κλονισμό επειδή οι μαθητές του ήταν ανυπάκουοι. 

Ο Donald Wood που δεν μπορούσε να αντέξει τη φασαρία και την αυθάδεια τους «εξερράγη» πετώντας ό, τι έβρισκε μπροστά του, μέσα στην κατάμεστη από αίθουσα μαθητές.

Ένας από τους μαθητές,κατέγραψε με το κινητό του το «ξέσπασμα»του καθηγητή, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να πετά δυο θρανία, έναν σκουπιδοτενεκέκαι μια καρέκλα πάνω στους μαθητές του κατά τη διάρκεια του μαθήματος Άλγεβρας.


Το βίντεο ξεκινά με τον Woods που είναι καθηγητής εδώ και 17 χρόνια, να φωνάζει στους μαθητές: «Σκάστε». Η τάξη όμως δεν ησυχάζει και οι μαθητές τον κοροϊδεύουν με υστερικό τρόπο.


Ο Woods κουνά τα μπράτσα του και λέει: «Βουλώστε το στόμα σας και ακούστε αυτά που λέω με απόλυτη ησυχία. Ξέρετε γιατί; Γιατί κατέχω την απόλυτη..». «Δύναμη;» τον κοροϊδεύουν από κάτω οι μαθητές του. «Την έχω και το ξέρω» απαντά ο καθηγητής.


Βλέποντας πως κανείς δεν ανταποκρίνεται, ο καθηγητής που είναι πια «έξω φρενών», αρπάζει δυο θρανία, τα στριφογυρίζει και τα πετά στην άλλη άκρη της αίθουσας, Έπειτα αρπάζει τον σκουπιδοτενεκέ και τον πετά στο πάτωμα ,ενώ οι μαθητές ουρλιάζουν τρομοκρατημένοι και τρέχουν να βγουν από την αίθουσα. Την στιγμή εκείνη, ο καθηγητής σε ένα αποκορύφωμα υστερίας, αρπάζει μια καρέκλα εκσφενδονίζοντας την από το παράθυρο το οποίο και σπάει αμέσως.


Μάλιστα, όπως δήλωσε αργότερα η διευθύντρια του Γυμνασίου: «από τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά κάποιος μαθητής μας».


Ο Woods, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ενώ διεξάγεται έρευνα για  το περιστατικό.


Δείτε το σοκαριστικό βίντεο…




http://www.ierosagon.org/2010/10/blog-post_3052.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου