'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο παιδόφιλος που την έστηνε έξω από σχολεία!!!!

Δεκάδες καταγγελίες από γονείς ανήλικων παιδιών έφτασαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής μετά τη σύλληψη του 52χρονου ηλεκτρολόγου, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης εναντίον κυκλώματος παιδόφιλων με την κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα». 


Ο ηλεκτρολόγος με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα, ο οποίος μάλιστα...
είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διακινεί σκληρό παιδικό πορνό στο Διαδίκτυο μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας παιδόφιλων. 


Σοκ προκάλεσε ακόμα και στους έμπειρους αστυνομικούς το αρρωστημένο περιεχόμενο που βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του παιδόφιλου ηλεκτρολόγου. 


Ο 52χρονος είχε αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του περισσότερα από πεντακόσια προφίλ ανήλικων αγοριών και κοριτσιών από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. 


Μετά την ανακάλυψη αυτή, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήρε εντολή για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. 


Ερευνώντας το παρελθόν του 52χρονου ηλεκτρολόγου, ο οποίος διέμενε μόνος του σε μονοκατοικία στα νότια προάστια της Αττικής, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως το 2008 έγιναν σε βάρος του πολλές επώνυμες καταγγελίες γονιών της περιοχής, καθώς παρενοχλούσε σεξουαλικά τα παιδιά τους - μάλιστα, δεν δίσταζε να τη στήνει έξω από το σχολείο για να πιάνει κουβέντα με τα παιδιά και να τα πείθει να τον ακολουθήσουν, δελεάζοντάς τα με δώρα και γλυκά. 


Τότε είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Ούτε αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει τη διεστραμμένη δραστηριότητά του, καθώς -όπως αποδείχτηκε- ουδέποτε σταμάτησε τη σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικων αγοριών και κοριτσιών. 


Μετά την ανακάλυψη αυτή, στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκαν και οι παλαιότερες καταγγελίες γονιών ανήλικων παιδιών. 


Γι’ αυτό εκτός από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 52χρονου για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, ενδέχεται να σχηματιστεί και νέα δικογραφία σε βάρος του και μάλιστα με βαρύτερες κατηγορίες, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήδη ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το παρελθόν, αλλά και το παρόν του 52χρονου ηλεκτρολόγου. 


Στο μικροσκόπιο, δε, των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει οι εκατοντάδες φωτογραφίες από τα προφίλ των ανήλικων αγοριών και κοριτσιών που βρέθηκαν στον υπολογιστή του. Ολες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην Ελλάδα, ενώ τα περισσότερα από τα ανήλικα αγόρια και κορίτσια είναι με μαγιό η εσώρουχα.


Στόχος των αστυνομικών του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι να εντοπιστούν αυτά τα παιδιά, ώστε να διαπιστωθεί εάν ο 52χρονος ηλεκτρολόγος με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα έχει συναντήσει κάποια από αυτά ή έχει έρθει σε επαφή μαζί τους με οποιονδήποτε τρόπο.

espresso
http://24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου