'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

6 εραστές που πρέπει να ρίξεις στο κρεβάτι...!!!!!!

Καλώς ή κακώς, μέχρι να πεις το μεγάλο "ναι" στον ένα και μοναδικό άντρα της ζωής σου και προτού νοικοκυρευτείς, πρέπει να έχεις στο βιογραφικό σου μερικές απαραίτητες σεξουαλικές εμπειρίες!
 
Καλοί ή κακοί, καυτοί ή παγόβουνα, υπάρχουν 8 εραστές που πρέπει να ρίξεις στο κρεβάτι σου! 
 
1. Αυτός ο ξένος: θα σου ανοίξει... τους ορίζοντες
Θα τον συναντήσεις κάνοντας το γύρο της Ευρώπης ή του κόσμου ή μπορεί και να έρθει σαν τουρίστας στα μέρη σου ένα γλυκό καλοκαιριάτικο απόγευμα. Θα είναι ξανθός σαν τον συμπρωταγωνιστής της Έλενας Ναθαναήλ στην ''Επιχείρηση Απόλλων'' ή μελαχροινός μεξικάνικος σαν ον Ενρίκε Ιγκλέσιας. Μπορεί να μην γνωρίζει γρι Ελληνικά, μπορεί να μην καταφέρεις να προφέρεις ποτέ το όνομά του σωστά, κι όμως το αγόρι αυτό θα συνεισφέρει στο ν' ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε νέες σεξουαλικές κουλτούρες και εμπειρίες! Άρπαξε την μοναδική ευκαιρία που μπορεί να βρεθεί στο διάβα σου να κάνεις έρωτα με ένα αγόρι με περιτομή.
Κι αν σου κάτσει;
Πες ναι στο έγχρωμο αγόρι για μεγάλες συγκινήσεις.2. Ο προικισμένος: με σούπερ έξτρα κομφόρ!
Σαν βγεις στο σεργιάνι για τον προικισμένο παρτενέρ, μην σταματήσεις μέχρι να τον βρεις! Διαφορετικά, πάντα θ' αναρωτιέσαι πόσο μεγάλο είναι τελικά ένα μεγάλο πέος. Aφού βιώσεις κάθε είδους οργασμό μαζί του (και ίσως και αρκετό πόνο μέχρι να τον συνηθίσεις), θα τρέξεις να μιλήσεις στις κολλητές για τα προσόντα του αγοριού αυτού και θα τον αφήσεις να μείνει στην ιστορία!
Κι αν σου κάτσει; Το προικισμένο αγόρι ξέρει καλά το θησαυρό του! Για το λόγο τούτο είναι πιθανό το καλάμι που κουβαλά να είναι μεγαλύτερο και από το πέος του.
3. Ο κακογαμούλης: ανάθεμα την ώρα
Τώρα θα πεις, γιατί να σου τύχει τέτοιος εραστής; Είναι προφανές. Όπως σε όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, αν δεν σου τύχει ένας άντρας που να κάνει κακό, πολύ κακό σεξ, πώς θα εκτιμήσεις το καλό ή έστω το μέτριο σεξ;
Κι αν σου κάτσει; Μετά το κακό σεξ, τρέχεις στο μπάνιο, κάνεις ντουσάκι και σκέφτεσαι ότι ο προηγούμενος παρτενέρ που διέγραψες εν μία νυκτί δεν ήταν και τόσο χάλια τελικά.
4. Ο celebrity: ζητείται διάσημος παρτενέρ στην αγκαλιά σου
Μπορεί να είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, μουσικός γενικά ή αθλητής βεβαίως βεβαίως. Καλό ή κακό το σεξ μαζί του, θα σου δώσει τροφή για ιστορίες που θα διηγείσαι για χρόνια. Άλλωστε, και ποιά δεν θα ήθελε να γίνει έστω και για ένα βράδυ, η μούσα του Μπραντ Πιτ!
Κι αν σου κάτσει: εξασφάλισε πως θα έχεις τον διάσημο δικό σου και μόνο δικό σου, έστω και για μια βραδιά. Ξέρεις, αυτοί οι επώνυμοι έχουν πολλές απαιτήσεις και σπάνια αρκούνται σε μια γυναίκα... H περίπτωση να γνωρίσεις και να ρίξεις στο κρεβάτι κάποιον, που αργότερα θα γίνει διάσημος, δεν προσμετράται...
5. Η γυναίκα: θέλει γυναίκα
Ήταν ένα βράδυ που τα ήπιατε με την κολλητή και η διάθεση για πειραματισμό σας πήγε αλλού! Μην ντρέπεσαι για την γυναίκα που μπήκε στο κρεβάτι σου. Οι Αμερικανίδες το έχουν στο πρόγραμμα των φοιτητικών τους χρόνων! Η σεξουαλική εμπειρία με μια άλλη γυναίκα είναι πάντα στο μενού. Το πόσο θα προχωρήσεις τα πράγματα, είναι στο χέρι σου (και μόνο εκεί). Πάντως, το εν λόγω σεξ θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο βαθιά στα άδυτα της σεξουαλικότητας σου, όσο στρέιτ κι αν είσαι.
 
Κι αν σου κάτσει; Πρόσεξε, ν' αποτελεί η εμπειρία αυτή πειραματισμό και για τις δύο και να μην σε κυνηγάει η άλλη κοπέλα για σχέση και δεσμό.
6. Ο παλιός είναι αλλιώς: και ο νέος, ωραίος
Ο μεγαλύτερος άντρας θα σου μάθει τα κόλπα και θα δείξει την εμπειρία του, τη στιγμή που ο μικρότερος θα βάλει το κέφι και όλη την ''ανεβασμένη'' του διάθεση στον έρωτα. Όπως και να έχει, και οι δύο θα έπρεπε να έχουν μια θέση στο κρεβάτι σου. Ανάλογα φυσικά και με τη δική σου ηλικία, το μεγάλος ή μικρός, ποικίλει!
 
Κι αν σου κάτσει; Στον μικρό, εκμεταλλεύσου την διάθεση για πολλούς γύρους στο σεξ. Στον μεγάλο, εκμεταλλεύσου τα δώρα και τα τριήμερα σε χλιδάτα ξενοδοχεία.
 
Από τη Rozalinda
 womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου