'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ξεβρακώθηκε μπροστά στον Ομπάμα για να κερδίσει το στοίχημα!!!!!

Δεν ήταν μόνο που πέταξαν βιβλίο στον Ομπάμα κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Φιλαδέλφεια για τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.

  Κατά την διάρκεια της ίδιας ομιλίας, που πρέπει να είναι η πιο επεισοδιακή της καριέρας του, ένας 24χρονος ισπανόφωνος εντελώς ξαφνικά πέταξε τα ρούχα του και ξεβρακώθηκε ενώπιον του προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο ίδιος, ηθικός αυτουργός για την κίνησή του αυτή ήταν ένας Έλληνας. Πρόκειται για τον δισεκατομμυριούχο Άλκης Δαυίδ, μεγιστάνα της ναυτιλίας και των εμφιαλώσεων, ο οποίος σε δημόσια δήλωσή του τον περασμένο Αύγουστο είχε τάξει ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρώτο που θα βγάλει τα ρούχα του μπροστά στον Ομπάμα.


Φυσικά ο στριπτιζέζ συνελήφθη αμέσως, ωστόσο μένει τώρα θα εξακριβωθεί αν ο Χουάν Τζέιμς Ροντρίγκεζ θα λάβει την επιταγή.


Ο Δαυίδ σε δηλώσεις του στο «Weekly Standart» δήλωσε πάντως ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του και θα στείλει την αμοιβή σε μετρητά, εφόσον διαπιστώσει ότι τηρήθηκαν οι όροι που είχε θέσει, να βρίσκεται δηλαδή στο οπτικό πεδίο του Ομπάμα και να έχει γράψει στο στήθος του την διαφήμιση της εταιρείας του. 

http://filoksenos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου