'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Έρευνες για θάνατο 19χρονου σε καταδίωξη από την ομάδα ΔΙΑΣ....

Στις 14 Οκτωβρίου, ένας 19χρονος νεαρός που επενέβαινε σε μοτοσυκλέτα έπεσε σε μπλόκο από αστυνομικούς της ομάδας Δίας.

Όταν εκείνοι του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο νεαρός φέρεται να μην υπάκουσε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια υψηλών ταχυτήτων καταδίωξη, σύμφωνα με περιοίκους.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης,...
ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα μετά από λίγες μέρες να ξεψυχήσει. Ο πατέρας του 19χρονου, Στέλιος Πατρικάκης, καταγγέλει το γεγονός στο τηλεοπτικό κανάλι ΤV Creta.

Ο κ. Πατρικάκης εικάζει ότι ο γιος του ενδεχομένως να μη σταμάτησε στην υπόδειξη των αστυνομικών από φόβο επειδή δεν είχε δίπλωμα. Επιπλέον, τονίζει πως όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα του ζητήθηκε να υπογράψει χαρτί πως δε θα υποβάλλει μήνυση κατά των αστυνομικών. «Μάλλον θέλουνε να απαλλαχτούνε από το συμβάν», δηλώνει. «Αν φταίνε κάποιοι για το θάνατο του παιδιού μου...σαν πατέρας θέλω τη δικαίωση» υπογραμμίζει, ενώ απευθύνει έκκληση σε πολίτες που ήταν μάρτυρες να παρουσιαστούν στην αστυνομία για κατάθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Creta tv, ο αστυνομικός Δ/ντης των Χανίων δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να μπει σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του παιδιού και συμπληρώνει ότι από την προανάκριση δεν προκύπτει καν ότι υπήρξε καταδίωξη.

Την περασμένη Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και σχεδόν ένα μήνα μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου οργανώθηκε πορεία στο κέντρο των Χανίων, η οποία αποτελούντο από περίπου 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους αναρχικούς. Η οικογένεια επιλέγει να παραμείνει αποστασιοποιημένη από τα γεγονότα και να απέχει πλέον από τα ΜΜΕ προκειμένου να διεξαχθεί ομαλώς η έρευνα για το δυστύχημα.


http://stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου