'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Το μοντέλο που πάλεψε με τα ναρκωτικά...!!!!!!

Σελίδα στη ζωή του προσπαθεί να αλλάξει το διάσημο μοντέλο Μαριάννα Μπερερή.  

Η ξανθιά καλλονή που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2009 για εμπορία, κατοχή και πώληση ναρκωτικών -η είδηση είχε σκάσει σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους- εκτός από τις κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει έχει να παλέψει και με τους δικούς της δαίμονες, τη χρήση ναρκωτικών.

Το διάσημο μοντέλο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά θέλοντας να ξεφύγει μια για πάντα από τα σκοτεινά μονοπάτια του ψεύτικου παραδείσου που το οδήγησε στη φυλακή. 


Από τα 22 της χρόνια έμπλεξε στα δίχτυα του λευκού θανάτου και... για δέκα ολόκληρα χρόνια, μέχρι να συλληφθεί, ζούσε «σιδηροδέσμια» του πάθους της. Η σύλληψή της σήμανε γι’ αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει. Και δεν την άφησε να πάει χαμένη...
Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της η ξανθιά καλλονή ζήτησε να εξεταστεί από ειδικό ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί η εξάρτησή της. 


Σύμφωνα με την έκθεση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που είχε συντάξει ο γιατρός, η Μαριάννα Μπερερή ήταν τοξικομανής και έχριζε ειδικής θεραπευτικής αντιμετώπισης και μεταχείρισης, αφού αδυνατούσε να αποβάλει από μόνη της τη χρήση των ουσιών. Αμέσως μετά με αίτησή της ζήτησε να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης, αφού δεν ήθελε να ζει άλλο μέσα στον ψεύτικο κόσμο που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, περίπου ένα χρόνο μετά, η ξανθιά καλλονή έχει απαλλαγεί από την εξάρτηση των ουσιών και αντικρίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Τώρα το μόνο που θέλει είναι να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με τον σύντροφό της Παντελή Θεοχάρη, μόλις τελειώσει και για τους δύο η περιπέτεια αυτή. Κι εκείνος όμως από την πρώτη στιγμή στέκεται δίπλα της και τη στηρίζει.


Μάλιστα είχε κάνει αίτηση να παρακολουθήσει κι αυτός το πρόγραμμα απεξάρτησης, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή, αφού η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη είχε καταδείξει ότι ο Παντελής Θεοχάρης ήταν περιστασιακός χρήστης και δεν εμφάνιζε έντονα τα σημάδια της εξάρτησης. Παρ’ όλα αυτά και εκείνος έχει καταφέρει να κρατηθεί μακριά από ναρκωτικά, ενώ μέσα στη φυλακή γυμνάζεται και προσπαθεί να κάνει υγιεινή ζωή.


Το ζευγάρι των μοντέλων βρέθηκε και χθες το πρωί στο εφετείο της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη της «παρέας της κόκας». Οπως και την πρώτη μέρα, η Μαριάννα Μπερερή και ο Παντελής Θεοχάρης κάθισαν δίπλα-δίπλα στο εδώλιο, ενώ δεν άφησαν ούτε μια στιγμή ο ένας το χέρι του άλλου.


Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε να συναντηθεί περισσότερο από ένα χρόνο και τα βλέμματά τους δεν χώρισαν ούτε λεπτό. Δίπλα τους ήταν οι οικογένειές τους που τους στηρίζουν όλους αυτούς τους μήνες.

Η δεύτερη μέρα της δίκης για την «παρέα της κόκας» συνεχίστηκε κανονικά χθες με την εκφώνηση των μαρτύρων αλλά και τον προσδιορισμό της νέας δικάσιμου για το πρωί της Δευτέρας.


Δίπλα στους δύο κατηγορουμένους ήταν και οι συνήγοροί τους Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος και Σάκης Κεχαγιόγλου για τη Μαριάννα Μπερερή, και Χρήστος Μαυρομάτης για τον Παντελή Θεοχάρη.
Δείτε τις φώτο:







Πηγή:madata.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/blog-post_8776.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου