'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Δεν δίνουν λεφτά για περιπολικά!!!!

Α
πίστευτο, κι όμως αληθινό! Αυτό που θα περίμενε κανείς θα ήταν οι αστυνομικές Αρχές να διαθέτουν ικανό αριθμό υπηρεσιακών οχημάτων. Και πολύ περισσότερο, όταν κάποιο από αυτά υφίσταται μια βλάβη, θα περίμενε κανείς ότι επισκευάζεται άμεσα. 

Όποιος, όμως, πιστεύει κάτι τέτοιο κάνει τεράστιο λάθος! Κι αυτό γιατί η πικρή αλήθεια είναι ότι το κράτος περιορίζει τα έξοδα ακόμα και σε αυτό. 

Δεν αγοράζει καινούργια αυτοκίνητα για την ελληνική αστυνομία, κι έτσι δεν αυξάνεται ο αριθμός των οχημάτων, παρά τις απίστευτες ελλείψεις που υπάρχουν και οι οποίες εντοπίζονται και στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Αλλά εκτός των αγορών νέων αυτοκινήτων, παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση ακόμα και στην έγκριση κονδυλίων σε περιπτώσεις που παρουσιάζεται κάποια βλάβη σε αστυνομικό όχημα. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγο καιρό έπρεπε να σταλούν πάνω από τρία έγγραφα στο αρχηγείο και από εκεί στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, προκειμένου να πιεστεί η πολιτική ηγεσία και να αναγκαστεί να υπογράψει και να εγκρίνει το ανάλογο κονδύλι έτσι ώστε να επισκευαστούν κάποια περιπολικά που παρέμεναν ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης χρημάτων... 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου