'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Εφτάχρονη ξόδεψε στο facebook 400 δολάρια σε μια ώρα!

Αυτά παθαίνει κανείς για να μην προσέχει το παιδί του

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν βρετανό, καθώς καλέστηκε να πληρώσει λογαριασμό ύψους 400 δολαρίων για παιχνίδια που δεν είχε παίξει ποτέ. 


Ο Matthew Fox αρχικά εξεπλάγην, αργότερα όμως συνειδητοποίησε ότι η μικρή του κόρη είχε ξοδέψει τα λεφτά μπροστά στα μάτια του, χωρίς εκείνος να το 'χει καταλάβει!

Η κόρη του δεν έχει λογαριασμό στο facebook, καθώς είναι μόνο εφτά χρόνων. Ωστόσο, ο Matthew της επιτρέπει να μπαίνει από το δικό του λογαριασμό για να παίζει παιχνίδια. Ένα από τα αγαπημένα της είναι το Petville, όπου μπορεί κανείς να ντύσει με ρούχα και αξεσουάρ το κατοικίδιο ζώο του.


Η μικρή ασχολιόταν με το Petville και ζήταγε τη συμβουλή των γονιών της για το ποιο φόρεμα να διαλέξει, καθώς εκείνοι βρίσκονταν δίπλα της για να προσέχουν τι κάνει στο facebook.

Αυτό που δεν πρόσεξε ο πατέρας από την αρχή όμως, είναι ότι... επιτρέποντας στην κόρη του να έχει πρόσβαση στο δίκτυο, είχε ξεχάσει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις για το λογαριασμό του μέσω PayPal.


Έτσι η μικρή ξόδευε άθελά της τα λεφτά του.
Όταν ήρθε ο λογαριασμός ο άτυχος Βρετανός ζήτησε από το facebook και την PayPal να μην αποδοθούν τα λεφτά ή να γίνει κάποια έκπτωση εξηγώντας τους την κατάσταση. 


Καθώς οι κανονισμοί είναι σαφής και ο χρήστης είναι υπεύθυνος να προσέχει το λογαριασμό και την κάρτα του, πήρε αρνητικές απαντήσεις. Εδώ που τα λέμε δεν είχαν και άδικο…

Πηγή:newsbeast.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/facebook-400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου