'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Με σημαία το... μαγιό τους!!!!

Καθόλου δεν άρεσαν στην κυβέρνηση της Σιγκαπούρης τα µαγιό που φόρεσαν οι άνδρες οι εθνικής οµάδας υδατοσφαίρισης για να... αγωνιστούν στους 16ους πανασιατικούς αγώνες, τη διοργάνωση των οποίων ανέλαβε η Κίνα.

Οι πολίστες της εθνικής φόρεσαν µαγιό µε τα σύµβολα της σηµαίας της χώρας και µε την ηµισέληνο να ξεχωρίζει στην περιοχή της βουβωνικής χώρας. Τα µαγιό σχεδιάστηκαν από µέλη της οµάδας µε στόχο έναν εµφανή συµβολισµό γύρω από τις επιδόσεις τους στο πρωτάθληµα.
«∆υστυχώς η οµάδα δεν ζήτησε τη γνώµη µας όταν σχεδίαζε τα µαγιό», δήλωσε εµφανώς ενοχληµένος ο υπουργός Πληροφόρησης της Σιγκαπούρης. «Θα τους λέγαµε ότι το σχέδιο είναι ακατάλληλο και απαιτείται αξιοπρέπεια στον χειρισµό των συµβόλων της σηµαίας», πρόσθεσε.

Ο προπονητής της οµάδας έσπευσε αµέσως να ζητήσει συγγνώµη. «∆εν είχαµε την παραµικρή πρόθεση να προσβάλουµε τη Σιγκαπούρη», τόνισε ο Σάµουελ Γουόνγκ. Στο ∆ιαδίκτυο τα σχόλια ήταν µοιρασµένα. «Αυτό που έκαναν είναι κακόγουστο και δείχνει έλλειψη σεβασµού», έγραψε σε ένα φόρουµ ένας χρήστης.

«Πολύ κουλ! Θα ήθελα να έχω κι εγώ ένα τέτοιο µαγιό», ανταπάντησε ένας άλλος. Το σχέδιο και ο συµβολισµός του πάντως δεν φαίνεται να εκτόξευσαν στα ύψη το ηθικό της οµάδας, η οποία κατέλαβε µόλις την έκτη θέση µεταξύ εννέα οµάδων που συµµετείχαν στον τελικό.


sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου