'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μπασκετμπολίστας στην φυλακή επειδή η κοπέλα του δεν ήθελε σεξ!!!!

Στο... κρατητήριο διανυκτέρευσε ο άσσος του NBA Hamed Haddadi μετά την άρνηση της κοπέλας του να κάνουν σεξ! 

Η κοπέλα τον κατήγγειλε για βίαιη συμπεριφορά, κάτι που ο Ιρανός μπασκετμπολίστας αρνείται κατηγορηματικά, με αποτέλεσμα και οι δύο να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.

Ο ύψους 2.18 παίκτης των Memphis Grizzlies και η κοπέλα του συγκατοικούν. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι τους μετά... τον άγριο καβγά που ξέσπασε όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά.

Ωστόσο και οι δύο βρέθηκαν χτυπημένοι, με τον Haddadi να έχει εκδορές στο πρόσωπο και να αιμορραγεί από το δεξί του χέρι και την κοπέλα να φέρει κόψιμο στο δάχτυλο και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος.

Το ζευγάρι αλληλομηνύθηκε για επίθεση, ωστόσο, ο Haddadi τονίζει πως δεν επιτέθηκε στην σύντροφό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τραύματά του προέκυψαν όταν χρειάστηκε να σπάσει την πόρτα του μπάνιου στο οποίο εκείνη είχε κλειδωθεί, φοβούμενος, μήπως η αγαπημένη του αυτοτραυματισθεί με μαχαίρι.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και η ομάδα του μπασκετμπολίστα, με τον εκπρόσωπό της να τονίζει πως συγκεντρώνονται λεπτομέρειες για το συμβάν πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις.
  


star.gr
katse-kala.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου